Η Chanel παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν στην καρδιά της Κούβας

Στην πρώτη πασαρέλα που γίνεται στην Αβάνα μετά την Επανάσταση

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Την εμβληματική αποικιακή λεωφόρο Πασέο δελ Πράδο της Αβάνας επέλεξε ο οίκος Chanel για την επίδειξη της νέας του συλλογής με την υπογραφή Καρλ Λάνγκεφελντ. Πρόκειται για την πρώτη διεθνή επίδειξη μόδας που πραγματοποιείται στην Κούβα μετά την Επανάσταση του 1959. Οι δρόμοι της Αβάνας μετατράπηκαν σε πασαρέλα διασήμων με τους VIP καλεσμένους να φθάνουν στο χώρο της επίδειξης με συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες. Ανάμεσά τους ο ίδιος ο σχεδιαστής Καρλ Λάνγκεφελντ, το σούπερ μόντελ Ζιζέλ και οι ηθοποιοί Βιν Ντίζελ και Τίλντα Σουίντον για την παρουσίαση της κολεξιόν Cruise.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος κρατάει το «τιμόνι» του δημιουργικού τμήματος της Chanel από το 1983, δήλωσε ότι η τελευταία του συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον πολιτιστικό πλούτο και το άνοιγμα της Κούβας. Ο διευθυντής της Chanel, Μπρούνο Παβλόβσκι,σχολίασε ότι δεν ήταν σίγουροι αν θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα έκανε ένα σόου στην Κούβα, αλλά οι κουβανικές αρχές ήταν πολύ φιλόξενες και εξυπηρετικές. Τόνισε ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για την Chanel, η οποία διαθέτει λιγότερες από 200 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο, να ανοίξει κατάστημα στην Κούβα.

Η επίδειξη μόδας του οίκου Chanel είναι το πιο πρόσφατο, και το πλέον φανταχτερό, σημάδι της αναθέρμανσης των σχέσεων της Κούβας με τη Δύση μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων Αβάνας-Ουάσινγκτον πέρυσι. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι αρνητικές αντιδράσεις αφού όπως φαίνεται οι κάτοικοι της Αβάνας μπορούσαν να παρακολουθούν μόνο πίσω από τις γραμμές της αστυνομίας.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice