Η νέα σειρά Swatch The Eyes μεταλλάσει το στιλ σου σε χρόνο dt

Τρία σχήματα και 210 διαφορετικοί συνδυασμοί για look που ταιριάζει στη διάθεσή σου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει και ο ήλιος γίνεται ακόμη πιο λαμπερός, τόσο σκεφτόμαστε ότι θέλουμε περισσότερα ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Γι’ αυτό και η δεύτερη συλλογή Swatch The Eyes έρχεται πάνω στην ώρα για να μας προσφέρει ακόμη περισσότερα looks και ακόμη περισσότερη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά!

Όλα είναι πιθανά με τα νέα γυαλιά ηλίου Swatch The Eyes. Ίσως εάν κλείσετε τα μάτια σας για μια στιγμή να μην προλάβετε να δείτε την μεταμόρφωση του στυλ με την εναλλαγή του μπροστινού τμήματος με τους βραχίονες, με σχέδια και χρώματα που τραβούν τα βλέμματα και με τη δυνατότητα 210 συνδυασμών.

image

image

Μιας και σε κανέναν δεν αρέσει η ρουτίνα, η Swatch εστιάζει ξεκάθαρα την προσοχή της στο να εξοπλίσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η αλλαγή σκηνικού θα πρέπει να γίνεται διακριτικά και γρήγορα. Μερικές φορές οι ώρες της ημέρας δεν μας φτάνουν για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε αρκετά looks για κάθε περίσταση.

Τα Swatch The Eyes προσφέρουν ένα πλήθος από δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς κάθε διαφορετικός συνδυασμός υπογράφει ένα μοναδικό στυλ. Τα τρία βασικά σχήματα -τα κλασσικά στρογγυλά, τα edgy τετράγωνα και εκείνα σε σχήμα «πεταλούδα» - δημιουργούν μια συναρπαστική παλέτα 30 σχεδίων μονόχρωμου ή πολύχρωμου μπροστινού τμήματος γυαλιών. Τα ολοκληρωμένα σετ γυαλιών και τα μεμονωμένα clip-on μπροστινά μέρη είναι συσκευασμένα σε χρωματιστά κουτιά για να παραμένουν ασφαλή ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου. Τα τελικά προϊόντα – που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη - είναι άνετα και ευκολοφόρετα, ανθεκτικά και πολύ ασφαλή χάριν στην εξαιρετική προστασία από την UV ακτινοβολία. Τα γυαλιά συνδυάζουν υλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά στην εφίδρωση, τα χημικά προϊόντα και τις κρούσεις.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

#ialwayswantmore #looks #theeyes

Βρείτε τα στα καταστήματα Swatch– και επιλεγμένα καταστήματα Solstice στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice