Η Irina Shayk γδύνεται για την Intimissimi

Σε ένα συλλεκτικό book για την ιστορία του σουτιέν και της Intimissimi

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η Intimissimi κλείνει φέτος 20 χρόνια. Για να σηματοδοτήσει αυτή τη σημαντική επέτειο, η Intimissimi φωτογραφίζει την iconic μούσα του brand, από το 2007, Irina Shayk, και τη νυν πρέσβειρα της μάρκας, Shlomit Malka, που ανακαλύφθηκε το 2014. Τα καλλίγραμμα και άκρως αισθησιακά κορίτσια γίνονται πρωταγωνίστριες και παρουσιάζουν την ιστορία του σουτιέν μέσα από ένα εξαιρετικής αισθητικής video, σκηνοθετημένο από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Sante D’Orazio. Το αποτέλεσμα; Ένα συλλεκτικό book με 20 black & white εικόνες, μία για κάθε έτος, που απεικονίζουν την ιστορία και τις επιτυχίες της Intimissimi και συνοδεύονται από τεχνικές σημειώσεις.

Με τεχνικές συμβουλές για την επιλογή και τη φροντίδα του σουτιέν, το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος οδηγός στην εύρεση του τέλειου σουτιέν. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή του μοντέλου: push-up, στράπλες, balconette ή τριγωνάκι. Μετά την επιλογή του στυλ, σκέφτεσαι άλλα χαρακτηριστικά: βάτες, το χώρισμα του στήθους, cup, το μέγεθος και ακόμη και ένα επαναστατικό, πρωτοποριακό είδος δαντέλας! Τέλος, υπάρχει κι ένας οδηγός για τα αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν το σουτιέν μοναδικό - με διαφανή τιράντες, γάντζους, ένθετα cups - καθώς και συμβουλές για το πλύσιμο και τη φροντίδα.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Το «The Perfect Bra Book» είναι ένα δώρο που αφιερώνει η Intimissimi σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του κόσμου και βρίσκεται στα καταστήματα της από τον Μάιο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice