Το πρώτο Pop Up Store της Vans είναι εδώ!

Τα 50 Χρόνια Off the Wall Κληρονομιάς συναντούν το Color Skates και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Τον Μάρτιο του 1966, η Van Doren Rubber Company ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο Anaheim της Καλιφόρνια, παράγοντας παπούτσια στις εγκαταστάσεις της και πουλώντας τα απευθείας στο κοινό. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, μετράει άπειρες “Off the Wall” στιγμές στα action sports, στη μόδα, τη μουσική και τις τέχνες, μετατρέποντας ένα απλό ζευγάρι πάνινα παπούτσια στην πιο δημιουργική πλατφόρμα έκφρασης παγκοσμίως.

image

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα. Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, η Vans θα γιορτάσει τα 50 χρόνια “Off the Wall” κληρονομιάς, εγκαινιάζοντας το πρώτο Pop Up Store κατάστημά της στην Ελλάδα. Ένας εντυπωσιακός, φρέσκος χώρος, ειδικά διαμορφωμένος με βάση την ιστορία και την κουλτούρα της Vans, σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα και δημιουργικότητα του Color Skates. Και φυσικά ένα ιστορικό γεγονός χρειάζεται και τον κατάλληλο ιστορικό χώρο να το αναδείξει. Στην οδό Πρωτογενούς 5, στο ιστορικό κέντρο, θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα η επετειακή super limited σειρά ProSkate, αναδεικνύοντας πτυχές και λεπτομέρειες της τεχνολογικής εξέλιξης και επανασχεδιασμού των μοντέλων της. Εκεί θα συναντήσουμε και πολλά secret concerts , Vans customization sessions , διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εβδομαδιαία getogethers της κοινότητας Vans.

image

Η έκθεση των προϊόντων, οι προβολές των επετειακών βίντεο, οι αναφορές στο ξεκίνημα και την πορεία της Vans θα μας ταξιδέψουν στο πώς η Vans κατάφερε να γίνει συνώνυμο των ActionSports, της street κουλτούρας, της διαφορετικότητας και της δημιουργικής έκφρασης.

Μη χάσετε το καθιερωμένο party της κοινότητας των action sports που θα περιλαμβάνει Skateboard contest, Go Skate Day 2016 Down Hill, After Party στο Tranzistor, energydrinks, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

image

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events

www.colorskates.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice