Cocktails και αέρινα φορέματα στο ZAF

Η Helmi γιορτάζει τη νέα της συλλογή με ένα πάρτι που θα αφήσει εποχή

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Το καλοκαιράκι ήρθε και ήδη ονειρευόμαστε αμμουδερές παραλίες και βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Με αέρινα φορέματα που τρεμουλιάζουν στο απαλό αεράκι. Εννοείται πως δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόπα μας. Η Helmi, η εταιρεία που όλες αγαπήσαμε το ξέρει πολύ καλά. Εμάς σκέφτεται και σε συνεργασία με την Άννα Πρέλεβιτς δημιούργησε μια boho chic καλοκαιρινή συλλογή που υπόσχεται να γίνει ο καλοκαιρινός σου έρωτας.

Μακριά φορέματα, αέρινα τοπ, ψηλόμεσα παντελόνια, φανταστικά χειροποίητα κοσμήματα, με άλλα λόγια όλα όσα ονειρεύεται ένα μοδάτο κορίτσι, πρωτοστατούν στην καταπληκτική αυτή σειρά που θα δούμε από κοντά σε λίγες μέρες. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου όλη η νέα συλλογή της Άννας Πρέλεβιτς θα παρουσιαστεί σε μια από τις πιο αγαπημένες γωνιές της πόλης. Από τις 22.00 και μετά, το ZAF γεμίζει με αέρινα φορέματα, πιπεράτα cocktails και στα decks του βάζει την Άννα Ανναστασίου που θα παίζει δυνατά σε ρυθμούς pepper και θα ξεσηκώσει όλη την πόλη!

image

Αξίζει να πάμε μόνο και μόνο για τα καινούργια πολύχρωμα cocktail του ZAF. Κι αυτό γιατί η παρέα του πιο ανατρεπτικού μαγαζιού της πολυσύχναστης πλατείας, ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό και γύρισε έχοντας στις βαλίτσες της συνταγές για τα πιο αναπάντεχα cocktail, πολλές μαργαρίτες, τάκος και τεκίλες. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τον καινούργιο, χιουμοριστικό κατάλογο με τις spicy επιλογές, τότε έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι!

image

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, Fb: ZAF café - bar

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice