Ηappy Socks are Laki

Οι χαρούμενες κάλτσες... Φορέστε τις!

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχεδίασε τρία «Happy Socks are Laki» για την εταιρεία Happy Socks - Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών χωριών SOS

«Αν τραβώντας μερικές γραμμές και χρωματίζοντας τις σκέψεις μας μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο, νομίζω θα το κάναμε όλοι μας. Όταν ήρθε η πρόταση να σχεδιάσω χαρούμενες κάλτσες και τα έσοδα να πάνε στα Παιδικά Χωριά SOS, πήρα χαρτί, μολύβι και μπογιές χωρίς δεύτερη σκέψη. Δίπλα μου, την ώρα που σχεδίαζα, ήταν μια μικρή μου φίλη, η Romi. Διαλέξαμε, στο τέλος, τρία σχέδια. Το σχέδιο, όμως, με τα καρπουζάκια του Tσαντιριού τo άφησα στο παιδικό χέρι της Romi. Για να γλυκάνει τις σκληρές γραμμές με τις οποίες τα είχα σχεδιάσει εγώ. Έτοιμες, λοιπόν. Οι χαρούμενες κάλτσες... Φορέστε τις! Εφόσον η χαρά δεν μπορεί να είναι στο κεφάλι μας, ας είναι τουλάχιστον στα ποδιά μας!» γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή τα τρία ζευγάρια κάλτσες «Happy Socks are Laki» που σχεδίασε για τη γνωστή εταιρεία Happy Socks, τα έσοδα από την αγορά των οποίων θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών χωριών SOS. Επειδή ο Λάκης είναι φίλος και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αποστροφή του για οποιαδήποτε κάλτσα μπορεί να τυλίξει τα πόδια του από τότε που ήταν μικρό παιδί, μπορούμε α) να κατανοήσουμε το δράμα που τράβηξε προκειμένου να βλέπετε τώρα εσείς αυτή εδώ τη φωτογραφία και β) να διαβεβαιώσουμε για την ειλικρίνεια της πρόθεσής του. Ελπίζουμε και άλλοι επώνυμοι να υποστηρίξουν την προσπάθεια και να θελήσουν να φωτογραφηθούν.

Τα τρία νέα μοντέλα «Ηappy Socks are Laki» κυκλοφορούν ήδη (Attica, Notos Galleries, Carouzos, Kαλογήρου, Haralas). Πωλούνται σε συσκευασία δύο ζευγαριών και κοστίζουν €20. Ενισχύστε με την αγορά τους τις προσπάθειες των Παιδικών Χωριών SOS.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice