Έχει και η Αθήνα τον Manolo Blahnik της...

Έχει και η Αθήνα τον Manolo Blahnik της...

...και το όνομα αυτού, Στάθης Σαμαντάς
  • A-
  • A+

Μέχρι τώρα αγαπούσαμε τα καλοσχεδιασμένα και με άψογο φινίρισμα χειροποίητα παπούτσια των ελλήνων σχεδιαστών όπως ο DUKAS ή ο Βασίλης Ζούλιας. Τώρα έχουμε και τον Στάθη Σαμαντά.

Ο Στάθης Σαμαντάς σχεδιάζει παπούτσια. Γυναικεία παπούτσια, όμορφα, πολύχρωμα, μοντέρνα, με προσεγμένη κατασκευή και πολύ μα πάρα πολύ φαν. Με τόσο θόρυβο γύρω από το όνομα του, ο Στάθης Σαμαντάς κοντεύει να απολέσει το νι από το επίθετο του. Συνήθως τον αποκαλούν «Έλληνα Manolo Blahnik», τίτλος που αρκεί από μόνος του για να προσέξουμε την κάθε του κίνηση.

   n

Αν μη τι άλλο, θέλουμε να είμαστε από τις πρώτες που σαν άλλες Carrie Bradshaw θα περπατάμε στους δρόμους του κέντρου πατώντας πάνω σε αληθινή μόδα, αληθινά κομψή, αληθινά ψηλή. Γιατί είναι ψηλή: η καινούρια collection του για το καλοκαίρι 2012 αποτελείται κυρίως από τακούνια των 13 cm, που είναι όμως εξαιρετικά ελαφριά, όπως πρέπει να είναι ένα τακούνι ποιότητας που σέβεται τον εαυτό του και το πόδι της ιδιοκτήτριας.

n

Ένα ελαφρύ τακούνι, φοριέται από μια γυναίκα που νιώθει άνετα, και μια γυναίκα που νιώθει άνετα είναι sexy. Τα θέλουμε όλα: τα τακούνια μας να είναι ψηλά αλλά να φοριούνται άνετα, να είναι μοντέρνα αλλά κλασσικά. Για αυτό, ο Στάθης Σαμαντάς στα 34 του γίνεται το νέο big thing, με παπούτσια που γίνονται αντικείμενο λατρείας των fashionistas. Το πάθος του για τη δημιουργία παπουτσιών τον οδήγησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τομέα της μόδας στη 12η Biennale νέων στην Ιταλία, και τον προσγείωσε στο φετινό MADWALK να σχεδιάζει τα παπούτσια για τη συλλογή των DEUX HOMMES.

n 

Δέρμα μαζί με φελλό, λινό μαζί με βαμβάκι, ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο, πολύχρωμο, ανεβαίνουμε στα τακούνια μας και φτάνουμε στον ουρανό. Αν παρόλα αυτά προτιμάτε να βλέπετε το καλοκαίρι πατώντας καλά στη γη, ο άνθρωπος που αγαπάει τις γυναίκες έχει προνοήσει. Οι flat δημιουργίες του είναι σχεδιασμένες για να αναδείξουν τη θηλυκότητα της γυναίκας χωρίς να την ανεβάσουν σε τακούνι. Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος και πού θα φτάσει αυτό το τακούνι....

n

n

n


n

n

n 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.stathissamantas.com ή το showroom του σχεδιαστή. Ν. Εφέσσου & Σιβρισσαρίου 10, Αθήνα 210 7220.588

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι 7 φετινές τάσεις στα μαγιό
Ποιες είναι οι 7 φετινές τάσεις στα μαγιό
Back to top