15 outfits για τις ψηλές σου μπότες

Είναι ψηλές, λεπτές και ταιριάζουν σε όλα τα γούστα. Οι μπότες πάνω από το γόνατο που λατρέψαμε πριν λίγα χρόνια γύρισαν δυναμικά στη μόδα και έφεραν τα πάνω κάτω στην γκαρνταρόμπα μας! Με τακούνι ή χωρίς μπορείς άψογα να τις φορέσεις με κολάν, εφαρμοστά παντελόνια και τζιν, κοντές φούστες και μακριά φορέματα (και το αντίστροφο φυσικά) και κυρίως όλες τις ώρες. Δες τα παρακάτω outfits, εμπνεύσου και ανανέωσε το στιλ σου.

1. Με κοντό φόρεμα

image

Καλό, καθημερινό, σε εφαρμοστή, ίσια ή άλφα γραμμή, θα αποτελεί πάντα το Νο1 σέξι outfit για ψηλές μπότες. Δες και τη Μιράντα Κερ και την J.Lo τι ωραία που τις φοράνε!

2. Με μακρύ πουλόβερ

image

Γιατί είναι κάζουαλ και σικ ταυτόχρονα και γιατί αν δεν το βάλεις τώρα που έχει κρύο και τουρτουρίζουμε, πότε;;;

3. Με μακριά καπαρντίνα - ζακέτα

image

Καπαρντίνα θα είναι, ζακέτα θα είναι... κάτι να ανεμίζει τελοσπάντων. Για να νιώθεις κάθε φορά που περπατάς στο δρόμο ότι παίζεις σε βιντεοκλίπ ή είσαι στο Μανχάταν.

4. Με κάτι boho

image

Γιατί είσαι κορίτσι μποχέμιαν και σου αρέσει. Και γιατί να καταπιέσεις αυτή σου την πλευρά για ένα ζευγάρι μπότες αφού έτσι κι αλλιώς ταιριάζουν σούπερ;;; 

5. Με σορτς

image

Είναι αρκετά τολμηρό σαν συνδυασμός γι' αυτό η γραμμή που διαχωρίζει το σέξι και θηλυκό σύνολό σου από το κιτς και πρόστυχο είναι πολύ λεπτή. Διάλεξε ένα τζιν σορτς που είναι κλασική επιλογή ή κάποιο υφασμάτινο σε σκούρες ή ανοιχτές αποχρώσεις, αναλόφως τα κέφια σου!

image

Διάβασε τα χείλη μου: Ο-Χ-Ι! Εκτός κι αν είσαι η Miley Cyrus και πληρώνεσαι για να κυκλοφορείς έτσι!

6. Με κάτι χνουδωτό-μαλλιαρό-γούνινο

image

The bigger the better δε λένε; Δώσε όγκο δώσε πόνο θα σου πω εγώ. Χνουδωτά, μαλλιαρά, γούνινα και δε συμμαζεύεται σου λέω.

7. Με κοντή φούστα και βισκόζ μπλούζα

image

Από το πρωί ως το βράδυ, το φοράς και για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά.

8. Με ένα κόκκινο φόρεμα

image

Το χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα και σου φτιάχνει τη διάθεση πάει με ό,τι χρώμα μπότες κι αν έχεις. Δες και μόνη σου.

9. Με ένα τζιν

image

Απλό και άνετο, σε πάει πα-ντού!

10.  Με φουλ του μαύρου 

image

Το μαύρο το αγαπημένο το all time classic που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, θα σε σώσει!

11. Με midi/maxi φούστα ή φόρεμα

image

image

Είναι πιο εύκολο σαν συνδυασμός απ' ότι φαντάζεσαι!

12. Σε ιδιαίτερο σχέδιο με απλό ντύσιμο

image

Απλό πάνω, υπερβολικό κάτω. Πιάνει.

13. Με δερμάτινο κολάν

image

Το δερμάτινο στη σωστή δόση έχει ένα ωραίο ροκ αποτέλεσμα.

14. Με υπερβολή

image

image

Στο δρόμο που χάραξαν οι απανταχού celebrities, από την σκηνή μέχρι το κόκκινο χαλί, σε μια βραδινή έξοδο επιτρέπεται να υπερβάλλεις λίγο. Κάτι με παγιέτα, στρας, γκλίτερ, δέρμα, διαφάνεια. Κάτι θα βρεις δε σε φοβάμαι. Μόνο προσπάθησε όχι όλα μαζί!

15. Όπως σου αρέσει

Στο κάτω κάτω το βασικό είναι να αισθάνεσαι εσύ άνετα με αυτά που φοράς. Οι συμβουλές είναι για να βοηθάνε, όχι να επιβάλλουν. Επομένως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τη ντουλάπα σου, να τη χαζέψεις μερικά λεπτά και μετά να διαλέξεις αυτά που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Το αποτέλεσμα θα έχει σίγουρα επιτυχία.