Η New Balance γιορτάζει 110 χρόνια με τα άκρως συλλεκτικά Surplus Pack

Δέκα μοναδικά τεμάχια ανά μοντέλο στην Ελλάδα. Εσύ θα προλάβεις;

A.V. Team |

Η New Balance πιστεύει ότι έχουμε γεννηθεί για να κινούμαστε και έτσι για περισσότερα από 100 χρόνια προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτή μας την κίνηση πιο εύκολη, πιο άνετη και πιο στιλάτη με τα ιδιαίτερα sneakers της. Τώρα, γιορτάζοντας τα 110 της χρόνια, παρουσιάζει την πιο συλλεκτική της συλλογή ever: τα Surplus Pack. Έξι ειδικά επιλεγμένα μοντέλα -τα κλασικά 1500, 670, 575, 576, 577 και το ολοκαίνουργιο, σχεδιασμένο για την επέτειο 991.5- δημιουργούνται με μεράκι και επενδύονται με υλικά από τα πιο εμβληματικά made in UK σχέδια της New Balance. Τα μεμονωμένα τμήματα κάθε σχεδίου, έχουν επιλεχθεί με επιμέλεια από τα πιο premium πλεονάζοντα υλικά του εργοστασίου, δίνοντας και το χαρακτηριστικό όνομα Surplus Pack στη συλλογή. Κάθε τμήμα σηματοδοτεί μια ξεχωριστή στιγμή της ιστορίας των μοντέλων, αλλά και την ασύγκριτη δεξιοτεχνία και κληρονομιά της New Balance.

Οι συλλέκτες και φανατικοί των sneakers θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να τρέξουν για να προλάβουν ένα ζευγάρι από την νέα επετειακή συλλογή, αφού το κάθε μοντέλο έχει κατασκευαστεί σε 1906 τεμάχια μόνο παγκοσμίως και φέρει ένα μοναδικό ατομικό αριθμό παραγωγής στο καρτελάκι του. Μιλάμε λοιπόν για την απόλυτη limited edition συλλογή, μιας και στην Ελλάδα θα έρθουν μόλις δέκα τεμάχια ανά μοντέλο. Η New Balance μας βάζει ξανά να τρέξουμε, αλλά αυτήν την φορά για να προλάβουμε τα Surplus Pack.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

Πού μπορείς να τα βρεις; Από σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα New Balance «The Mall» και στην Athens Voice! Τι εννοούμε; Ότι σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις ένα κυριολεκτικά μοναδικό, από τα πιο περιζήτητα, ζευγάρι παπουτσιών New Balance Surplus Pack.  Στείλε AVAV (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 54344 μέχρι τις 20/09, στις 11 π.μ. και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός/ή που θα κερδίσει ένα Surplus Pack 991.5, σε Νο 43. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με SMS και θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα New Balance «The Mall». Κάθε μήνυμα χρεώνεται με €1,24 με ΦΠΑ. 

Surplus Pack 575

Surplus Pack 576

Surplus Pack 577

Surplus Pack 670

Surplus Pack 1500

Surplus Pack 991.5

Info: Κατάστημα New Balance, The Mall Athens, 210 6300177, www.newbalance.gr