Το τέλειο φθινόπωρο είναι Chanel

Η καινούργια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/17 έφτασε

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ο αέρας της κομψής αμαζόνας διαπνέει και πάλι την υπέροχη συλλογή της Chanel για το φετινό Φθινόπωρο και Χειμώνα. Οι σύγχρονες γυναίκες της πόλης ντύνονται με μαλακά, άνετα πλεκτά με μεταλλικά κουμπιά, φορεμένα με φαρδιές φούστες από μετάξι με άφθονα πλισέ. Τα τουίντ είναι σε μαύρο και έντονο ροζ/φούξια ενώ μέσα από το άνοιγμα με φερμουάρ των φορεμάτων διακρίνονται φόδρες σε χρυσό, ασημί και μπρονζέ λαμέ. Η παντοτινή ζακέτα της Chanel, φέτος κονταίνει και γίνεται μπολερό. Μακριές σειρές από πέρλες φοριούνται δεμένες σαν φουλάρι επάνω από παλτό σε αντρικό στιλ.

Στα υπέροχα μακριά βραδινά φορέματα υπάρχουν λεπτομέρειες όπως δερμάτινα κολάρα και δαντέλες που δημιουργούν αντίθεση με την αέρινη κίνηση των υφασμάτων από σιφόν και τούλια. Τα κλασικά καπέλα boater είναι από τουίντ, τσόχα ή δέρμα και φοριούνται όπως τα καπέλα ιππασίας, δεμένα κάτω από το σαγόνι, και στολίζονται με μία καμέλια.

Τα αξεσουάρ είναι γεμάτα νεανική φρεσκάδα και χιούμορ δίνοντας έναν άλλο τόνο στη συλλογή: μπρασελέ βραχιόλια με θέμα «γάτες» και κοσμήματα – emoticons.

Το look αμαζόνας ολοκληρώνεται με τις ψηλές μπότες ιππασίας με οριζόντιο δέσιμο.

Μία συλλογή γεμάτη χρώμα, κλασικές αναφορές και μικρές ανατροπές. Ανακαλύψτε την.

#ChanelFallWinter2017

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice