Η Calzedonia τριαντάρησε και το γιορτάζει

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Όλα άρχισαν το 1986 στη Βερόνα της Ιταλίας. Ξεκινώντας από μια μικρή πόλη της Ιταλίας, η Calzedonia κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να κατοχυρώσει στο στιλ τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν τα αξεσουάρ. Τα legwear και beachwear σχέδιά της ήταν πάντα μπροστά από τις τάσεις και καινοτομούσαν σε λειτουργικότητα, τεχνολογία και στιλ.

Φυσικά, οι γυναίκες ήταν πάντα στο επίκεντρο της προσοχής του brand που έχει αποτίσει φόρο τιμής στην αξία του women power με πολλά μηνύματα. Κάθε του καμπάνια -από τον τροποποιημένο Εθνικό Ύμνο της Ιταλίας μέχρι τα τηλεοπτικά σποτ με την υπέροχη Τζούλια Ρόμπερτς- έδινε έμφαση στα συναισθήματα των γυναικών περνώντας τους αισιόδοξα μηνύματα και τονίζοντας τη στενή σχέση του brand με τους πιστούς πελάτες του.

Στα σημαντικά βήματα της Calzedonia ήταν και το λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων όπως η σειρά Shaping (2011), που με τα tech χαρακτηριστικά της ενίσχυσε τη θηλυκότητα. Aνάμεσά τους τα PUSH UP leggings που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από όλες τις γυναίκες. Το 2015, κυκλοφόρησε η σειρά καλσόν PREMIUM που συνδυάζει το βιομηχανικό know how με τα υψηλής ποιότητας νήματα, ενώ τα καλσόν TOTAL SHAPER είναι η μέγιστη εξέλιξη στον τομέα του performance-wear.

Από τις καμπάνιες του ιταλικού brand έχουν περάσει και μερικά από τα διασημότερα ονόματα του μόντελινγκ, όπως η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Κάμερον Ράσελ, η Σάρα Σαμπάιο και η Αντριάνα Λίμα. Όλες τους απαθανατίστηκαν από το φακό της Calzedonia προβάλλοντας  τη μεγάλη ποικιλία swimwear προϊόντων της.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η Calzedonia γιορτάζει τα γενέθλιά της στο χώρο του legwear με ένα special edition καλσόν. To σχέδιό του «πατάει» στην iconic γραμμή που διατρέχει όλο το πόδι πίσω, όμως αυτή τη φορά διαγράφεται με κρυσταλλάκια. Λαμπερά glam στοιχεία που δημιουργούν το πιο συλλεκτικό, γιορτινό, happy birthday καλσόν της σεζόν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice