Η Vans πηγαίνει «στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα»

Η νέα συλλογή μας ταξιδεύει στον κόσμο του Toy Story

Μόλις πριν λίγες μέρες έβλεπα πάλι στην τηλεόραση το Toy Story 3 και σκεφτόμουν πόσα παιδιά έχουν λατρέψει τον Woody, πόσα έχουν ντυθεί Μπαζ με την πρώτη ευκαιρία φωνάζοντας «στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα» και πόσο μπροστά ήταν η Pixar βγάζοντας μια ταινία που αντικατοπτρίζει την παιδική ηλικία όλων μας. Γιατί αυτό δεν κάναμε όλοι άλλωστε; Δίναμε ζωή με τα χέρια και τη φωνή μας στα παιχνίδια μας. Ίσως γι' αυτό να λατρέψαμε τόσο πολύ αυτό το animation.

20 χρόνια και τρεις ταινίες μετά, το Toy Story αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών μας αναμνήσεων και των αγαπημένων μας animation ηρώων. Πώς να μη λατρέψουμε λοιπόν τη νέα συλλογή της Vans,Toy Story, σε συνεργασία με τη Disney•Pixar. Τα αγαπημένα παιχνίδια του μικρού Άντυ, μπαίνουν σε μια μεγάλη συλλογή για ενήλικες και παιδιά, με ξεχωριστά σχέδια σε ρούχα και παπούτσια και μας δίνουν την τέλεια ιδέα δώρου για αυτές τις γιορτές.

Οι καουμπόικες μπότες του Woody μεταμορφώνονται σε δερμάτινα hi-top με κεντημένη τη λεπτομέρεια του κάκτου και ο αγαπημένος Buzz Lightyear φέρνει στα Sk8-HiReissue αστέρια και λεπτομέρειες που λάμπουν στο σκοτάδι.

Θυμάστε την χαρακτηριστική σκηνή, όπου ο Buzz, ο Woody και οι εξωγήινοι έρχονται αντιμέτωποι με τον Claw; Ε, η Vans την ζωντανεύει ξανά στο Era που είναι καλυμμένο με prints, ενώ αν σβήσεις το φως και κοιτάξεις προσεκτικά, τους βλέπεις να κρύβονται ανάμεσα στους εξωγήινους! Στη σόλα πάλι υπάρχει η υπογραφή του Άντυ, ακριβώς όπως στην ταινία. Τέλειο;

Στη συλλογή βρίσκουμε φυσικά και τους Hamm, Slinky Dog, Rex και BoPeep, που έδωσαν την έμπνευση για το σχέδιο του δικού τους OldSkool και τα μεταλλαγμένα παιχνίδια του Sid, Roller Bob, Legs, Rockmobile και Baby Face, που έχουν τη δική τους σειρά Vans Classic Slip-On.

Οι γυναίκες παντού στον κόσμο μπορούν να νιώσουν σαν τη Bo Peep με το special πουά Sk8-Hi Slim, που είναι στολισμένο με δαντελένια πλαϊνή γραμμή, ενώ ο Woody και η Bo Peep εμφανίζονται μαζί στο ροζ Authentic. 

Η σειρά της Disney•Pixar Toy Story από τη Vans είναι διαθέσιμη στα official Vans stores (Vans @ Athens Metro Mall, Vans @ The Mall Athens) καθώς και στο κατάστημα Retro 23. 

Και μην ξεχνάς να μοιραστείς φωτογραφίες στα social media φορώντας τη μοναδική σειρά Disney•Pixar Toy Story από τη Vans χρησιμοποιώντας τα hashtag #VansxDisneyPixar και #vansgr.