5 e-shops που αξίζει να δεις πριν ψωνίσεις

Net-a-Porter

www.net-a-porter.com

Θεωρείται η καλύτερη και πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα αγορών των τελευταίων χρόνων, με οργανωμένα τμήματα που αντιστοιχούν στα ενδιαφέροντα του online πελάτη και μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τη μέθοδο «watch-as-they-buy», που σου επιτρέπει να δεις ποια αντικείμενα αγοράζονται ακριβώς τη στιγμή που ψωνίζεις και εσύ. Προσφάτως επεκτάθηκε και στα προϊόντα ομορφιάς, φιλοξενεί τη σειρά καλλυντικών του μοντέλου Miranda Kerr, ενώ φημίζεται για την ποιότητα ειδών γάμου που προσφέρει.

ASOS

www.asos.com

Eάν επιθυμείς να είσαι σικ και μέσα στην μόδα, αλλά τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν πολλά έξοδα, δεν χρειάζεται να ψάξεις για κάτι περισσότερο από το ASOS. Η ποικιλία ανδρικών αλλά και γυναικείων ρούχων είναι μεγάλη, σου επιτρέπει να αγοράσεις vintage κομμάτια, ενώ εάν είσαι φοιτητής έχεις 10% έκπτωση σε κάθε προϊόν που διαλέγεις με το πρόγραμμα ASOS on Campus.

ETSY

www.etsy.com

Το κοινό στοιχείο όλων των προϊόντων προς πώληση στο Etsy είναι ότι είναι χειροποίητα. Μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα σε μία από τις κατηγορίες του, από πλεκτά κασκόλ μέχρι καναπέδες, ενώ δεν θα πάψει να υπάρχει κάτι καινούργιο να σου αποσπάσει την προσοχή καθώς η προσέλευση επισκεπτών και η παραγωγή νέων αντικειμένων καθημερινά είναι από τις μεγαλύτερες του διαδικτύου. Προσοχή: Ενώ θα πετύχεις πολύ καλές τιμές εάν ψάξεις αρκετά, μεγάλος αριθμός πωλητών υπερτιμάει το τι σου πουλάει και τα ποσά που ζητάει είναι υπερβολικά. Κάνε την απαραίτητη έρευνα πριν παραγγείλεις.

BETTER WORLD BOOKS

www.betterworldbooks.com

Eάν είσαι βιβλιοφάγος, το Better World Books είναι ιδανικό μέρος για εσένα! Όχι μόνο διαθέτει πληθώρα μυθιστορημάτων, επιστημονικών βιβλίων και e-books, αλλά για κάθε μία αγορά που γίνεται στη σελίδα του δωρίζεται ένα βιβλίο σε κάποιον που το έχει ανάγκη (μέχρι στιγμής ο αριθμός βιβλίων που έχουν δοθεί έχει φτάσει στα 13 εκατομμύρια). Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα αποστολής.

HAUTELOOK

www.hautelook.com

Όχι τόσο γνωστό όσο τα υπόλοιπα, όμως αυτό το e-shop σού επιτρέπει να ψωνίσειςρούχα, αξεσουάρ ή καλλυντικά από γνωστές μάρκες σε πολύ χαμηλότερες τιμές λόγω των συνεχών εκπτώσεων και προσφορών που ανεβάζει και μπορεί να φτάσουν μέχρι 70% κάτω από την αρχική. Ψώνισε με άνεση και έχε το νου σου για τα επόμενα sales!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice