Kirki's eye: Έκπτωση 15% για τους αναγνώστες της Athens Voice

Η Κίρκη Τράνακα μιλάει για το «Greek concept store» της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Είσαι γένους θηλυκού; Μόλις βρήκες το μαγαζί σου! Είσαι γένους αρσενικού; Μόλις βρήκες το μαγαζί από το οποίο θα προμηθεύεσαι εκλεκτά δώρα για το amore σου! Η ανήσυχη ιδιοκτήτριά του, Κίρκη Τράνακα, δημιούργησε ένα μέρος με φινέτσα και φαντασία, έχοντας ως αποκλειστικό της στόχο να γίνει το επόμενό σου στέκι. Στο Kirki’s eye, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το λόφο της Ακρόπολης, θα βρεις φορέματα, κοσμήματα, τσάντες, εσάρπες, γυαλιά ηλίου και αντικείμενα τέχνης. Το μαγαζί αυτό αναδεικνύει την ελληνική βιομηχανία και είναι ικανό να εκπληρώσει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη, λέει η ιδιοκτήτρια με αυτοπεποίθηση καθώς μας καλοσωρίζει στο στέκι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Kirki's eye

Τι είδους μαγαζί είναι ακριβώς το Kirki’s eye;

Το Kirki’s eye είναι μία άλλη ματιά στο ελληνικό design, ένα «Greek concept store». Ένας χώρος προβολής της ελληνικής δημιουργίας, μόδας και αντικειμένων τέχνης o οποίος απευθύνεται στη γυναίκα που αναζητά την πρωτοποριακή προσέγγιση στην ανανέωση της εικόνας της, μέσα από προσωπική επαφή και κουβεντούλα μαζί μας.

Kirki's eye

Τι πράγματα μπορεί να βρει κάποιος που θα έρθει εδώ;

Αέρινα καφτάνια, φορέματα, παντελόνια και top. Χειροποίητα κοσμήματα από ελληνικό μάρμαρο, δέρμα και ξύλο. Δερμάτινες τσάντες και clutch από φυσικά υλικά. Πασμίνες φουλάρια και παρεό, εμπνευσμένα από το ελληνικό φως και την ελληνική κουλτούρα. Γυαλιά ηλίου, σχεδιασμένα από Έλληνες δημιουργούς, ξύλινα ή ζωγραφισμένα στο χέρι για ξεχωριστές εμφανίσεις.

image

Φωτογραφία: Καρατζάς Θανάσης

Πείτε μας ένα λόγο για τον οποίο πρέπει μια γυναίκα να επισκεφθεί έστω και μια φορά το Kirki’s eye...

Για να βρει το κομμάτι που θα αγαπήσει αληθινά, το κόσμημα ή το ρούχο που θα ερωτευθεί.

Ποιο είναι το στιλ των ρούχων;

Casual chic, με πινελιές boho, αλλά και κλασικό. Ένας συνδυασμός ισορροπημένος που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις κομμάτια που θα φορέσεις στην παραλία, στη βόλτα, στο γραφείο ή ακόμα και σε μία πιο επίσημη στιγμή. Όλα επιλεγμένα για να αισθανόμαστε βολικά και κομψά.

image

Φωτογραφία: Καρατζάς Θανάσης

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεστε;

Όλες οι ηλικίες θα βρουν εδώ το αντικείμενο του πόθου τους και θα φύγουν χαμογελαστές και ενθουσιασμένες γιατί βρήκαν το μικρό τους θησαυρό!

Ποιος σχεδιάζει τα ρούχα; Από πού προέρχονται;

Τα ρούχα είναι Ελλήνων σχεδιαστών, με εξαιρετικό γούστο και διάθεση δημιουργίας, προσεγμένα ένα-ένα σε κάθε λεπτομέρεια. Πανιά αέρινα, μαλακά, όμορφα υλικά, απλά και πιο πολύτιμα.

image

Φωτογραφία: Καρατζάς Θανάσης

Ενώ στον έξω κόσμο η ελληνική βιομηχανία παρακμάζει, μέσα στο μαγαζί δίνετε μια νότα αισιοδοξίας και τόνωσης της ελληνικής οικονομίας χρησιμοποιώντας υλικό αποκλειστικά από τη χώρα μας. Υπάρχει κάποιο μήνυμα σε αυτή την κίνηση;

Το μήνυμα είναι ότι μέσα από την κρίση σχεδιάζουμε, κάνουμε όνειρα, φιλοδοξούμε και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες. Με μια ματιά ελπίδας, αισιοδοξίας και αληθινής αγάπης στην ποιότητα και σε κάθε είδος της ελληνικής δημιουργίας.

Οι τιμές πού κυμαίνονται;

Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα.

image

Φωτογραφία: Καρατζάς Θανάσης

Πώς μπορώ να έρθω στο Kirki’s eye;

Το κατάστημα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ακρόπολης, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 3, τρία λεπτά από το μετρό της Ακρόπολης. Περπατώντας στον ομορφότερο πεζόδρομο της Ευρώπης, τα βήματά σας θα σας οδηγήσουν στη… ματιά της Κίρκης!

Ποιο είναι το ωράριο του καταστήματος;

Είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. και Σάββατο, Κυριακή. Θα σας περιμένουμε! 

image

Φωτογραφία: Καρατζάς Θανάσης

Kirki's eye

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice