Campari Red Book Of Style: Όλα για το ανδρικό στυλ

Ναι, αγόρια, είναι καιρός για μελέτη!

A.V. Team |

«Μία γραβάτα που έχει δεθεί σωστά, είναι το πρώτο σοβαρό βήμα στη ζωή», είπε κάποτε ο Oscar Wilde, θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, δοκιμιογράφος και ποιητής. Κι ένα ερώτημα που προκύπτει συχνά από τους άνδρες που τους αρέσει να ψάχνουν το στυλ τους λιγάκι παραπάνω, είναι αν υπάρχει τρόπος να δείχνουν κομψοί αλλά σύγχρονοι, επιλέγοντας ρούχα που συμβαδίζουν με την εποχή.

Χρησιμοποιώντας λειτουργικά στοιχεία και προσθέτοντας edgy λεπτομέρειες, οι σχεδιαστές βρίσκουν τρόπους που εντάσσουν στο άντρα του σήμερα την αύρα του κλασσικού αρσενικού. Γιατί, όπως είχε πει κάποτε και ο Kris Van Assche, «Οραματίζομαι έναν άνδρα που πηγαίνει το κορίτσι του στην όπερα, μα θα την πάει εκεί με τη μηχανή του και όχι με αυτοκίνητο».

Συνδεθείτε με το Μιλάνο και εμβαθύνετε στις φετινές τάσεις αλλά και μελετήστε δώδεκα διάσημα αποφθέγματα και ένα κοκτέιλ για το men's style class. Θα τα βρείτε όλα στο CAMPARI RED BOOK OF STYLE, έναν μοναδικό οδηγό για το στυλ, την αυθεντική του υπόσταση και τις αμέτρητες πλευρές του. Ξεφυλλίστε τον στο campariredbookofstyle.gr

Campari Red Book Of Style