O Γκάτσμπι φορούσε Prada

Κι ενώ ανακοινώθηκε ότι ο Μεγάλος Γκάτσμπι θα βγει το καλοκαίρι, η Μιούτσια Πράντα έδωσε στη δημοσιότητα τα σκίτσα για τα ρούχα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κι ενώ ανακοινώθηκε ότι ο Μεγάλος Γκάτσμπι του Μπαζ Λούρμαν θα βγει τελικά στις αίθουσες το καλοκαίρι, η Μιούτσια Πράντα έδωσε στη δημοσιότητα 4 σκίτσα για κάποια από τα 40 λουκ που σχεδίασε μαζί με την ενδυματολόγο Κάθριν Μάρτιν για την πολυαναμενόμενη αναπαράσταση της Χρυσής Εποχής της Τζαζ.

Μετάξι, κρύσταλα, πούλιες, γούνα, τόνοι του σμαραγδιού, του χρυσού και ττου τοπαζιού ντύνουν την Κάρεϊ Μάλιγκαν που υποδύεται την Ντέζι από το εμβληματικό μυθιστόρημα του Σκοτ Φιτζέραλντ καθώς ερωτεύεται τον Τζέι Γκάτσμπι του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πράντα συνεργάζεται με τον Λούρμαν. Η Μιλανέζα σχεδιάστρια είχε κάνει το κοστούμι που φόρεσε ο ντι Κάπριο στη σκηνή του γάμου στο Ρωμαίος + Ιουλιέτα του 1996, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκαν σε μια σειρά μικρού μήκους ταινιών στην αναδρομική έκθεση στο Metropolitan για την συνεργασία της ιταλικής φίρμας με την Έλσα Σκιαπαρέλι.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice