H καινούρια συλλογή του Tommy Hilfiger μας ταξιδεύει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια

Το fashion show του διάσημου σχεδιαστή σε συνεργασία με την Gigi Hadid

Την ανοιξιάτικη συλλογή του για γυναίκες παρουσίασε ο πασίγνωστος οίκος Tommy Hilfiger πριν δύο μέρες, στην πάντα καλοκαιρινή Venice Beach του Los Angeles και έλαβε για ακόμα μία φορά θετικές κριτικές για τα νεανικά, φρέσκα, navy στυλ ρούχα του. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν το μοντέλο Gigi Hadid, η οποία όχι μόνο περπάτησε στην πασαρέλα αλλά συμμετείχε στο σχεδιασμό των συνόλων που παρουσιάστηκαν με την προσωπική της σειρά TommyΧGigi. H μικρότερη αδερφή της, Bella Hadid ανέβηκε επίσης στο catwalk για να την υποστηρίξει ενώ στην πρώτη σειρά του κοινού βρίσκονταν και η μητέρα τους Yolanda Foster.

Η συλλογή TommyXGigi συνδυάζει το προσωπικό στυλ της Gigi με την κληρονομιά του "κλασσικού, αμερικάνικου και κουλ" του Hilfiger. Εμπνευσμένο από το «καλοκαίρι της αγάπης» και την δεκαετία του '60, η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2017 εντάσσει ένα twist της Δυτικής Ακτής στις ρίζες της Ανατολικής Ακτής της μάρκας.

Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών στο γεγονός ήταν η Sofia Richie, η Kris Jenner, η Rachel Zoe και η Bar Rafaeli ενώ την παράσταση έκλεψε για άλλη μία φορά η Lady Gaga με την εκκεντρική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια Fergie ερμήνευσε τραγούδια της αμέσως μετά το show σε ειδικά διαμορφωμένο stage.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice