340471-708067.jpg
Monica Schipper/Getty Images for New York Fashion Week: The Shows/IDEAL IMAGE
Fashion

Τζέρεμι Μικς: Ήρθε η καταξίωση για τον πιο καυτό κατάδικο (εικόνες, video)

Ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τη Μαντόνα και την Τζένερ στην πρώτη σειρά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πριν από 12 μήνες έκανε βόλτες στους διαδρόμους ενός σωφρονιστικού καταστήματος της Καλιφόρνιας και πριν από περίπου τρία χρόνια είχε συλληφθεί για κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Ο καιρός, όμως, έχει γυρίσματα και η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές. Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτική από την περίπτωση του Τζέρεμι Μικς, του κατάδικου που έγινε viral και σταρ του διαδικτύου χάρη στη φωτογραφία της σύλληψής του, η οποία βρέθηκε  στο Facebook από τους αστυνομικούς που του πέρασαν τις χειροπέδες.

Elijah Nouvelage/Getty Images

Η λατρεία των γυναικών στο πρόσωπο του κατάδικου με τα γαλανά μάτια πήρε διαστάσεις φρενίτιδας και ο Καλιφορνέζος κέρδισε τον τίτλο του πιο καυτού κατάδικου στον κόσμο. Με το που έκλεισαν οι πόρτες της φυλακής, άνοιξαν οι πόρτες μιας νέας επαγγελματικής καριέρας για το πρώην μέλος των καλιφορνέζικων συμμοριών: το μόντελινγκ.

Τζέρεμι Μικς

Ένα χρόνο μετά  ήρθε και η καταξίωση για τον Τζέρεμι Μικς με το ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσία της Μαντόνα, της Πάρις Χίλτον και της Κάιλι Τζένερ στην πρώτη σειρά της πασαρέλας.

Τζέρεμι Μικς

Τζέρεμι Μικς

Monica Schipper/Getty Images

Τζέρεμι Μικς

Τζέρεμι Μικς

Monica Schipper/Getty Images

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice