Μια γκαλερί κόσμημα στο Κολωνάκι

Η φιλοσοφία στην L21B Art Stories είναι ότι η τέχνη δεν πρέπει να θαυμάζεται απλώς, αλλά και να φοριέται

Μέσα σε έναν φινετσάτο χώρο και πολύ ωραία ατμόσφαιρα εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η Γκαλερί εικαστικών κοσμημάτων Ελλήνων καλλιτεχνών, η «L21B Art Stories», στην οδό Λουκιανού 21Β, στο Κολωνάκι.

L21B Art Stories

L21B Art Stories

Η ιδέα δημιουργίας της γκαλερί-κατάστημα γεννήθηκε μια καλοκαιρινή βραδιά από τους καρδιακούς φίλους, Ρένα Σεφεριάδη και Μάριο Βουτσινά, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη και το κόσμημα και ο καθένας έχει διανύσει μία μακρόχρονη πετυχημένη πορεία στο χώρο, είτε συλλέγοντας είτε δημιουργώντας ξεχωριστά έργα τέχνης.

L21B Art Stories

L21B Art Stories

Η φιλοσοφία του εγχειρήματος, όπως μας τόνισε η κ. Σεφεριάδη, είναι ότι η τέχνη δεν πρέπει να θαυμάζεται απλώς, αλλά και να φοριέται. Και το κόσμημα, όπως ένα έργο τέχνης, ανάλογα με την προσωπικότητα και το στιλ του κάθε αποδέκτη, προκαλεί συναισθήματα και επιθυμία της απόκτησής του.

L21B Art Stories

Το κάθε κομμάτι-κόσμημα της γκαλερί είναι μοναδικό και απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες τολμούν να δοκιμάσουν και να υποστηρίξουν ένα κόσμημα νέο και διαφορετικό, το οποίο  μπορεί να προσαρμοστεί στο στιλ τους, χωρίς όμως να είναι φασόν.

L21B Art Stories

L21B Art Stories

Μέσα σε αυτό το χώρο ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες εικαστικών κοσμημάτων θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν και να προωθούν τη δουλειά τους με κάθε μήνα να αφιερώνεται σε ένα διαφορετικό καλλιτέχνη ο οποίος θα έχει για εκείνο το διάστημα την αποκλειστικότητα της βιτρίνας και θα διηγείται μέσω των έργων του τις δικές του ArtStories. 

L21B Art Stories

Στο L21B υπάρχει γκάμα από τη συλλογή του σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου με τσάντες και τζιν γιλέκα.

L21B Art Stories

L21B Art Stories

Το όλο στήσιμο του χώρου επιμελήθηκε ο Μάριος Βουτσινάς, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο  Studio 265. Οι υπέροχοι καθρέφτες, από την προσωπική συλλογή του κ. Βουτσινά, καθώς και τα καλαίσθητα έπιπλα, δίνουν μία νότα υψηλής αισθητικής μέσα στο χώρο.  

L21B Art Stories

Οι καθρέφτες από την προσωπική συλλογή του Μάριου Βουτσινά

Περισσότερες πληροφορίες για την γκαλερί και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες υπάρχουν στα παρακάτω links:

http://www.l21b.gr/

Facebook: l21bstories

Ε-mail: info@l21b.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice