5 apps που θα αλλάξουν τη σχέση σου με τη μόδα

5 apps που θα αλλάξουν τη σχέση σου με τη μόδα

Mallzee

Μπορείς να περιηγηθείς σε περισσότερα από 40 fashion brands και να δημιουργήσεις κατηγορίες με τα αγαπημένα σου κομμάτια, όπως «ρούχα δουλειάς» ή «έξοδος με φίλες». Δες το σαν ευκαιρία να οργανώσεις τις λίστες με τα ψώνια που θες να κάνεις. Επιπλέον, το app μπορεί να σου στείλει ειδοποίηση όταν πέφτει η τιμή ενός από τα προϊόντα που έχεις επιλέξει. Τέλος τα... «δεν το πρόλαβα!»


Like to Know It

Πόσες φορές έχεις χαζέψει ένα ωραίο ντύσιμο στο Instagram και έφαγες τον κόσμο να βρεις τα κομμάτια για να τα αγοράσεις; Το Like to Know It αποτελεί στην ουσία μια προέκταση του Instagram, η οποία όμως κάθε φορά που πατάς καρδούλα σε μια φωτογραφία με liketoknow.it link από κάτω, θα σου έρχεται αυτόματα ένα μέιλ με όλα τα προϊόντα που απεικονίζονται στη φωτογραφία. 


Polyvore

Αν ξυπνάς συχνά με διάθεση «δεν έχω τι να βάλω», τότε αυτό είναι το ιδανικό app για σένα. Θα βρεις αμέτρητες ιδέες ντυσιμάτων τις οποίες δημιουργούν με κολάζ οι χρήστες της εφαρμογής. Επιπλέον, θα βρεις link με το πού μπορείς να ψωνίσεις το κάθε κομμάτι ή να δημιουργήσεις το δικό σου κολάζ με αξεπέραστο στιλ.


Stylekick

Αυτή η εφαρμογή σου προτείνει ρούχα και οutfits εμπνευσμένα από την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σου, ενώ κάθε χρήστης έχει τη δική του προσωπική σελίδα όπου μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες με τα αγαπημένα του στιλ. Στα θετικά ότι μπορείς να γνωρίσεις και να επικοινωνήσεις με άλλους fashion editors ή bloggers.


Stylect

Το Tinder των παπουτσιών. Είναι όσο εθιστικό ακούγεται, οπότε προσοχή! Σέρνεις δεξιά ό,τι σου αρέσεις και αριστερά ό,τι δεν σου αρέσει. Στις περισσότερες από 50.000 επιλογές συμπεριλαμβάνονται ο Mr. Choo και Mr. Louboutin, ενώ το app σού στέλνει ειδοποίηση όταν κάποιο από τα αγαπημένα σου κομμάτια έχει έκπτωση. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice