Tα 6 trends της σεζόν στα χρώματα κραγιόν

Μάθε ποιες αποχρώσεις θα ποθούν τα χείλη σου και που θα τις βρεις

To καλοκαίρι εμπνέει κεφάτες εμφανίσεις γεμάτες χρώμα και όπως όλες ήδη γνωρίζουμε, τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στα χείλη. Μετά από έρευνα και μελέτη των fashion weeks από χώρα σε χώρα και από σχεδιαστή σε σχεδιαστή, καταλήξαμε στα εξής έξι χρώματα-trends που μπορείς να απλώσεις στα χείλη σου φέτος.

Matte βυσσινί

(δοκίμασε  Retro Matte Liquid Lipstick σε απόχρωση Feels So Grand από MAC)

Ένα χρώμα που αμέσως θα σε φωτίσει, ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Η επιλογή που εμπιστεύτηκαν  οίκοι όπως  Olivier Theyskens, Valentino, Giambattista Valli και  Dolce & Gabbana για το μακιγιάζ των μοντέλων τους στις φετινές κολεξιόν.

Πορτοκαλί ηλεκτρίκ

(δοκίμασε  Sensational Vivid Matte Liquid Lip Color σε απόχρωση Orange Shot από Maybelline)

Είναι φτιαγμένο για καλοκαιρινές βραδιές και ξέφρενα beach party με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Οι σχεδιαστές Mary Katrantzou και Jason Wu το συνδύασαν με ισχυρό bronzer και πυκνές βλεφαρίδες.

Ασημένιο gloss

(δοκίμασε Surratt Beauty Lip Lustre σε απόχρωση Etoile από Sephora)

Ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στις πασαρέλες των Marni και Fenty x Puma εξαιτίας της ψευδαίσθησης ολογράμματος που δημιούργησε πάνω στα χείλη, προσθέτοντάς τους επιπλέον όγκο.

Baby Blue

(δοκίμασε Macaron Lippies σε απόχρωση Earl Grey από NYX)

Είναι φανταχτερή επιλογή αλλά θα σε κάνει να φαίνεσαι ατρόμητη και γοητευτική ανεξαρτήτως της απόχρωσης που έχει το δέρμα σου. Μπορείς να ενισχύσεις το look βάζοντας ασημί χρώμα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου.

Το ροζέ

(δοκίμασε Color Balm Lipstick σε απόχρωση Jessie από stila cosmetics)

Αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη για πορτοκαλί και μπλε, σου έχουμε μία πιο διακριτική εναλλακτική λύση. Σχεδιαστές όπως The Blonds, Nicholas K και Erdem χρησιμοποίησαν μία πιο ουδέτερη τάση στα κραγιόν με ένα χρώμα που δεν είναι ακριβώς nude αλλά ούτε ακριβώς ροζ.

Glitter

(δοκίμασε Le Metallique Lipstick από Lancôme)

Glitter παντού! Όλα τα μοντέλα έλαμψαν στις φετινές εβδομάδες μόδας και το trend σύντομα εξαπλώθηκε όταν το υιοθέτησαν οι πιο δημοφιλείς celebrities και τα μοντέλα του instagram.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice