Τα Urban Owl και τα μάτια σου!

Τα Urban Owl και τα μάτια σου!

Γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα στην Ελλάδα με φακούς High Definition
  • A-
  • A+

Τα μάτια σου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις -εξού και η λαϊκή ρήση «το προσέχω σα τα μάτια μου»- και το καλοκαίρι πρέπει να τα προσέχεις ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε όμως ότι δε σου αρέσει σε καμία περίπτωση να χαλάς το στιλ σου, οπότε βρήκαμε τα ιδανικά γυαλιά ηλίου που συνδυάζουν και τα δύο!

Τα Urban Owl είναι ο ορισμός του city chic, δένουν αρμονικά με τις γραμμές του προσώπου και αιχμαλωτίζουν την καλοκαιρινή σου διάθεση σε ένα απαράμιλλο στιλ. Το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία φακών High Definition συνδυάζοντας το φίλτρο ενίσχυσης χρωμάτων με το φίλτρο απορρόφησης του μεγαλύτερου και επιβλαβούς μέρους της μπλε ακτινοβολίας που προέρχεται από τον ήλιο. Η πιο ξεκούραστη όραση που είχες ποτέ. Α! Και φυσικά, όλοι οι φακοί προστατεύουν τα μάτια σου από τις βλαβερές επιπτώσεις της UV ακτινοβολίας.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα γυαλιά ηλίου Urban Owl κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από ιταλική πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας. Μάλιστα, το μεράκι της ομάδας urban Owl και η αφοσίωσή τους στην ποιότητα έχουν ταξιδέψει τα γυαλιά σε Ελβετία, Καναδά και Γερμανία, ενώ συμμετέχουν και ως ενεργά μέλη στον οργανισμό Fashion Revolution στηρίζοντας την διαφάνεια στην παραγωγική εργασία και στον κλάδο των γυαλιών ηλίου.

Πριν φύγεις για διακοπές λοιπόν, μην ξεχάσεις τα Urban Owl γυαλιά ηλίου σου για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια σου. Τα Urban Owl και τα μάτια σου!

Μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά ηλίου Urban Owl στο www.urbanowl.eu και σε συνεργαζόμενα καταστήματα.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H «Νταντά» είναι το απόλυτο fashion icon των 90s
Back to top