Κορυφαίοι έλληνες αθλητές επιλέγουν τη νέα συλλογή Z.N.E Pulse της adidas Athletics

Εμπνευσμένη από το χτύπο της καρδιάς και τα συναισθήματα των αθλητών πριν από τον αγώνα

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η adidas παρουσίασε πρόσφατα τη νέα συλλογή Z.N.E. Pulse της κατηγορίας adidas Athletics που στόχο έχει να προσφέρει στους αθλητές μια υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες τους πριν και μετά από κάθε κρίσιμο αγώνα. Το βασικό προϊόν της νέας συλλογής, το Z.N.E. Pulse Knit Hoodie, εμπνέεται από την ένταση του χτύπου της καρδιάς των αθλητών πριν από κάθε μεγάλη αναμέτρηση. Επίκεντρο του σχεδιασμού το “heartbeat knit” pattern, εμπνευσμένο από το σφυγμό της καρδιάς των αθλητών πριν μπουν στον αγώνα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν η αγωνία τους κορυφώνεται και η καρδιά χτυπάει δυνατά.

Andre Simoes

Andre Simoes

Εμμανουήλ Κάραλης

Εμμανουήλ Κάραλης

Κάθε προϊόν της νέας Z.N.E. Pulse συλλογής έχει κατασκευαστεί δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια για να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και να διατηρεί τη θερμοκρασία του αθλητή σταθερή όσο και αν ανεβαίνουν οι παλμοί πριν τον κρίσιμο αγώνα.

Γιάννης Μανιάτης

Γιάννης Μανιάτης

Κώστας Φουρτούνης

Κώστας Φουρτούνης

Στην Ελλάδα, οι κορυφαίοι αθλητές της adidas Κώστας Φορτούνης, Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Andre Simoes και Ελισάβετ Πεσιρίδου φορούν το Z.N.E Pulse Knit Hoodie για να μπλοκάρουν τους αντιπερισπασμούς και να βρουν τη συγκέντρωση και την ηρεμία που χρειάζονται πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα, εκεί που οι παλμοί της καρδιάς τους αυξάνονται στο μέγιστο. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, φωτογραφήθηκαν με το νέο Z.N.E Pulse Knit Hoodie, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά τους πριν από την τελική αναμέτρηση και τα εμπόδια που ξεπερνούν καθημερινά μένοντας συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Κώστας Γαλανόπουλος

Κώστας Γαλανόπουλος

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice