371697-767873.jpg
Bryan Bedder/Getty Images for FENTY PUMA By Rihanna
Fashion

Kaia Gerber: Το πιο hot μοντέλο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη

Η κόρη της Cindy Crawford, το νέο αστέρι στις πασαρέλες

 Το πιο hot μοντέλο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη

Είναι μόνο 16 και στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα, στο σόου του Calvin Klein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, μπροστά σε hot ονόματα της «πρώτης σειράς» όπως οι ηθοποιοί Mahershala Ali, Paris Jackson, Kate Bosworth και η πιτσιρίκα από το «Stranger Things» Millie Bobby Brown .

Τα σχόλια ήταν παραπάνω από θετικά. Η άνεση και ο αέρας, η φινέτσα και η ομορφιά είναι στο DNA της Kaia Gerber, κόρης της υπερ-μόντελ Cindy Crawford και του επιχειρηματία Rande Gerber, η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πιο περιζήτητο όνομα στη μόδα.

Το πρακτορείο που τη μανατζάρει είναι το IMG Models και στην ποδιά της σφάζονται μόδιστροι και φίρμες, ποιος θα την καπαρώσει πρώτος για «πρόσωπο» στις καμπάνιες τους.

Η Μαμά-Crawford δηλώνει ότι έχει πολλή αγωνία για το κοριτσάκι της. Την έχει συμβουλέψει «Αν σου σπάσει το τακούνι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’αυτό, απλώς χαμογέλασε. Shit happens!».

Η μικρή Kaia δείχνει να απολαμβάνει την αναρρίχηση στη δόξα και τη φήμη αλλά με τον πιο ανέμελο τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία της. Κάνει πλάκα με τα άλλα κορίτσια στα παρασκήνια. Γι’αυτές είναι κάτι σαν πενταήμερη, αλλά με καλύτερα ρούχα. Στο ίνσταγκραμ ανεβαίνουν συνέχεια φωτογραφίες με τις φίλες της backstage, όπως με την Karlie Kloss, φορώντας τις λευκές τους ρόμπες και λεζάντες όπως «η μεγάλη μου αδερφή», έτοιμες να κατακτήσουνε τον κόσμο.

 Το πιο hot μοντέλο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη

Το κουτσομπολιό της αγοράς λέει ότι όλοι περίμεναν πως η 16χρονη Kaia θα έκανε το ντεμπούτο της στην επίδειξη του Marc Jacobs, μια και είναι το πρόσωπο στην καμπάνια του νέου τους αρώματος Daisy. Φαίνεται όμως ότι τα σαϊνια του Calvin Klein την έκλεισαν πρώτοι – μην αναρωτιέστε για το αντίτιμο.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Mar 31, 2017 at 8:46am PDT

Στην καμπάνια του Daisy η Gerber είναι φωτογραφημένη από τον Alasdair McLellan, δίπλα στις Sofia Mechetner και Dilia Martins. Η Kaia είναι έμπειρη με τον φακό. Ήταν μόλις 10 χρονών όταν φωτογραφήθηκε για τη σειρά Young Versace. Ακόμα, έχει φωτογραφηθεί για τον Alexander Wang, την καμπάνια των γυαλιών της Miu Miu, για την καμπάνια της σειράς Chrome Hearts από το Λος Άντζελες, όσο για το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στην παρισινή Vogue, τον Απρίλιο του 2016, μαζί με τη μαμά της. Πρόσφατα μπήκε και στο εξώφυλλο της Teen Vogue για το τεύχος αφιερωμένο στα Ινδάλματα. Την περασμένη εβδομάδα, η Kaia έκανε εμφάνιση και στο σόου της Rihanna στη Νέα Υόρκη για την ανοιξιάτικη συλλογή και σειρά μακιγιάζ της φίρμας Fenty Puma που έχει η γνωστή τραγουδίστρια.

Και είναι μόνο 16. 

Bryan Bedder/Getty Images for FENTY PUMA By Rihanna

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice