372584-769498.jpg
EPA
Fashion

O Manolo Blahnik λύνει τη σιωπή του και απαντά για τις γόβες της Μελάνια (εικόνες)

Ο διάσημος σχεδιαστής υπερασπίζεται την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και αποθεώνει την αισθητική της 

Ο τυφώνας Χάρβεϊ προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο Τέξας. Το προεδρικό ζεύγος μετέβη στις πληγείσες περιοχές. Οι γόβες Manolo Blahnik που επέλεξε η Μελάνια Τραμπ για τη δημόσια εμφάνισή της προκάλεσαν κύμα αρνητικών σχολίων στα social media.

Ο σχεδιαστής των 12ποντων υποδημάτων, Manolo Blahnik, έλυσε τη σιωπή του και υπερασπίστηκε την Πρώτη Κυρία για την απόφασή της να επισκεφτεί τους πληγέντες με τις πανύψηλες γόβες.

«Δεν νομίζω ότι ήταν άστοχη (η επιλογή). Πιστεύω ότι δουλεύει συνεχώς, πιθανότατα φόρεσε τα παπούτσια που συνήθιζε να φορά στη Νέα Υόρκη. Ναι, θα μπορούσε να είχε φορέσει μπότες Hunters, αλλά φόρεσε αυτό που είδαμε» εξήγησε σε δηλώσεις του στο βρετανικό περιοδικό Harper’s Bazaar.

Ο σχεδιαστής εξήγησε ότι ντύνει τη Μελάνια Τραμπ πολύ πριν ο σύζυγός της, Ντόναλντ, νικήσει στις προεδρικές εκλογές και γίνει ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Πρέπει να απαλλαγούμε από όλους και να κρατήσουμε αυτήν» είπε, διευκρινίζοντας ότι δεν μιλά με όρους πολιτικής, αλλά αισθητικής!

«Δεν μιλώ πολιτικά δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Αλλά από την άποψη της μόδας και της ομορφιάς, την αγαπώ, είναι όμορφη και αυτό πρέπει να είναι» κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice