New Balance Fresh Foam Cruz: Με casual στιλ και στον… αφρό!

Δοκίμασέ το και θα πατάς… στα σύννεφα!

Είναι η νέα τάση και λέγεται athleisure. Την ακολουθούν τα κορίτσια και τα αγόρια της μητρόπολης που λατρεύουν να συνδυάζουν την άνεση, το στιλ, την σπορτίφ-chic εμφάνιση και το αθλητικό attitude στην καθημερινότητά τους. Σε αυτά τα στάνταρ έρχεται να απαντήσει το Fresh Foam Cruz.

Το νέο αθλητικό παπούτσι της New Balance συνδυάζει τις casual, μινιμαλιστικές αισθητικές αξίες με τη σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Τρεις καινοτόμες εφαρμογές του εξασφαλίζουν αντικραδασμικές ιδιότητες, βελούδινη walking αίσθηση και σταθερό πάτημα. Πρώτη καινοτομία: Bootie Construction. Είναι η υποστηρικτική κατασκευή, που σε συνδυασμό με την ξεχωριστή πλέξη του άνω τμήματος του παπουτσιού, επιτρέπει την πλήρη ελευθερία κινήσεων αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα το πόδι. Δεύτερη καινοτομία: η εξατομικευμένη εφαρμογή slip-on, που εγγυάται εύκολο και γρήγορο «φόρα το ή βγάλε το». Τρίτη καινοτομία: Fresh Foam. Η ενισχυμένη εκδοχή του αφρού απορρόφησης, στρατηγικά τοποθετημένου στο σημείο της φτέρνας, απορροφά τους κραδασμούς με ακρίβεια στο σημείο πρόσκρουσης. Με πιο απλά λόγια, σημαίνει πως το Fresh Foam Cruz χαρίζει άνεση, ασφάλεια και σταθερό πάτημα στους δρόμους της πόλης, παράλληλα με το το απαράμιλλο στιλ New Balance, 24 ώρες το 24ωρο, πάντα και παντού.

Τα Fresh Foam Cruz θα ενθουσιάσουν τους casual lovers περιπατητές της αστικής διαβίωσης χαρίζοντας σωστά, σταθερά και στιλάτα πατήματα στην καθημερινότητά τους. Γιατί αυτό το New Balance σχεδιάστηκε για τα παιδιά της urbania. Για σένα.

Το γυναικείο Fresh Foam Cruz διατίθεται σε 4 χρώματα

Το ανδρικό Fresh Foam Cruz διατίθεται σε 4 χρώματα

Μάθε περισσότερα και αναζήτησε καταστήματα εδώ:

Ακολούθησε την New Balance στο Facebook η στο Instagram

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice