Vans All Weather MTE
Vans All Weather MTE
Fashion

Vans All Weather MTE: Ξέρω τι θα φορέσεις φέτος το φθινόπωρο

Τέσταρέ τα στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες! Αντέχουν!

Άρχισε να βρέχει στην Αθήνα κι όπου να ’ναι μπορεί να πέσει και χιόνι στην Πάρνηθα. Ωστόσο, όχι απλώς δεν φοβάσαι, ίσως περιμένεις κιόλας την επιδείνωση του καιρού με ανυπομονησία! Γιατί τώρα έχεις total look streetwear που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις με στυλ τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες του χρόνου.

Έτοιμος για όλους τους καιρούς!

Η συλλογή All Weather MTE, για όσους δεν πτοούνται από τα δελτία επιδείνωσης καιρού, αποτελείται από κλασικά μοντέλα της Vans που επανασχεδιάστηκαν ως προς τα υλικά κατασκευής τους, κρατώντας ωστόσο ανέπαφη την αξεπέραστη urban αισθητική του brand. Τέσταρέ τα στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες! Αντέχουν!

Για να γράψεις χιλιόμετρα με άνεση!

Τα icon μοντέλα υποδημάτων της Vans, βλέπε Sk8-Hi MTE, Sk8-Hi Del Pato MTE, Old Skool MTE, Prairie Chukka MTE και Chauffette MTE, στην All Weather MTE εκδοχή τους, είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και τεχνολογία αιχμής των snow boots. Με θερμές επενδύσεις και στρώμα συγκράτησης της θερμότητας μεταξύ του sockliner και της εξωτερικής σόλας, μπορούν να διατηρούν τα πόδια σου στεγνά και ζεστά. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων, τα Vans All Weather MTE θα ανταποκριθούν στους πιο κρύους μήνες του χρόνου, διατηρώντας ταυτόχρονα το απαράμιλλο στυλ διαχρονικότητας του brand.

Spread your autumn love!

Εκτός από τα πατούμενα, η Vans συλλογή διαθέτει επίσης μια ευρεία γκάμα από jackets και μπουφάν. Το φετινό φθινόπωρο, η νέα συλλογή της Vans μας επαναφέρει στο ελεύθερο πνεύμα των χιονισμένων βουνών και μας υπενθυμίζει πως σύγχρονη κατασκευή και αναλλοίωτο στυλ μπορούν να χωρέσουν σε ένα μπουφάν. Υβριδικά outerwear ειδικής τεχνολογίας και με επένδυση durable water repellant, τα jackets αναλαμβάνουν να σε κρατήσουν θερμό και στεγνό, ενώ η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μπουφάν.

Go ahead!

Torrey MTE, Woodcrest MTE και McCormick MTE είναι μόνο κάποια από τα μοντέλα, με το Woodcrest MTE να κυκλοφορεί σε στρατιωτικό print, καπιτονέ και με επένδυση DuPont Sorona. Το Torrey MTE είναι επίσης καπιτονέ, με απαλή επένδυση taffeta για έξτρα ζεστασιά, αποτίνοντας φόρο τιμής στο περιβόητο μπουφάν Oxford coaches. Τέλος, το βαρύ κλασικό parka McCormick MTE, με τσέπες με φερμουάρ στο στήθος και θήκες, είναι λειτουργικό απέναντι στις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Η συλλογή Vans All Weather MTE, φέτος το φθινόπωρο, θα είναι η ιδανική παρέα στις βόλτες σου στην πόλη, την εξοχή, τη βροχή και το χιόνι. Και ας φυσάει όσο θέλει στην Κηφισιά, κι ας ρίχνει καντάρια βροχή στη Σκουφά.

Η νέα σειρά της All Weather MTE της Vans είναι διαθέσιμη στα official καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall, στο official corners της Vans στο Attica City Link και στο Notos Αθήνας & Notos Θεσσαλονίκης καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice