Εσείς τι θα ρωτούσατε τον Karl Lagefeld…

Εσείς τι θα ρωτούσατε τον Karl Lagefeld…

…αν είχατε το δικαίωμα για μία μόνο ερώτηση;
  • A-
  • A+

O Karl Lagefeld είναι γνωστός σε όλο το κύκλωμα –και μη της μόδας, για το πόσο σνομπ μπορεί να είναι. Σε βαθμό αγένειας, κάτι που δεν συνάδει με την κομψότητα που θέλει να περιβάλλει την ύπαρξή του. Άλλοι πιστεύουν ότι αυτή η στάση κρύβει ένα εξαίρετο, λεπτό χιούμορ, όχι εύκολα αναγνωρίσιμο. Και άλλοι πιστεύουν ότι είναι μία σχεδιασμένη προσεκτικά στάση (αρκεί να υπάρχουν media τριγύρω) που του φέρνει δημοσιότητα.

Η σελίδα του Guardian ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα απολαυστικό τέτοιο δείγμα της συμπεριφοράς του: ψυχρός, σαρδόνιος, απότομος. Αλλά (κατά τη γνώμη μας) με ένα κρυφό χαμόγελο κάτω από τη «μάσκα».

Σε μία έκθεση στην Γκαλερί Gmurzynska στο St Moritz, ο σκηνοθέτης Malcolm Venville έχει το δικαίωμα να κάνει μόνο μία ερώτηση στον σχεδιαστή. Ποια είναι αυτή η ερώτηση; Και ποια είναι η απάντηση του Karl; Δείτε το μικρού μήκους φιλμάκι που ετοίμασε η εταιρεία Nowness και θα καταλάβετε.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πόσο αστείες και καυστικές είναι και οι απαντήσεις / σχόλια των επισκεπτών της σελίδας του Guardian που είδαν το φιλμάκι. Εσείς ποια θα ήταν η μία και μόνη ερώτηση που θα κάνατε στον Lagefeld;

Μερικά παραδείγματα:

-Θα μου δώσεις σε παρακαλώ ένα εκατομμύριο λίρες;

-Μα ποιος είσαι τέλος πάντων;

-Πώς μπορεί κάποιος να είναι είδωλο της μόδας και ταυτόχρονα να μοιάζει με διασταύρωση του Δράκουλα με τον Prince;

-Ωραίο γυαλί φίλε, από το περίπτερο ε;

-Τι κάνεις όταν δεν σκέφτεσαι; …και άλλες ερωτήσεις, πολύ πιο δηλητηριώδεις.

Αλήθεια, εσείς τι θα τον ρωτούσατε;...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μπέλα Χαντίντ είναι η νέα μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ
Η Μπέλα Χαντίντ είναι η νέα μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ
Back to top