“The Size Room”

Μια ιστορία γοητείας της Intimissimi με την Barbara Palvin

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Intimissimi επιστρέφει στην μικρή οθόνη (από τις 12-25 Μαϊου) για να διηγηθεί μια ιστορία γοητείας κι αποπλάνησης με βασικό concept τη μοναδικότητα.

To supermodel Barbara Palvin καλείται να ενσαρκώσει τη δυνατότητα που έχει η κάθε γυναίκα να επιλέξει το τέλειο για εκείνη μέγεθος. Εξ ου και κινείται μεταξύ άπειρων δωματίων, σε ένα φανταστικό Hotel Intimissimi όπου τα διάφορα δωμάτια αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά μεγέθη cups (δωμάτια με νούμερα... 75C, 80A, 80B) με στόχο να γοητεύσουν και να ικανοποιήσουν όλες τις γυναίκες. Το ζητούμενο είναι το κλειδί που ανοίγει το δικό σου δωμάτιο, ένας εύστοχος και δημιουργικός συμβολισμός για το τέλειο μέγεθος. Tο spot σκηνοθέτησε ο Matthias Zentner.

n

Η ιταλική εταιρεία προσφέρει 14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών και cups, που αναπτύχθηκαν με τη σκέψη της κάλυψης των διαφορετικών αναγκών που έχει κάθε γυναίκα.

Παράλληλα με το διαφημιστικό φιλμ που θα προβληθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – θα λανσαριστεί κι ένα custom Youtube Channel, όπου το spot θα έχει το βασικό ρόλο, αλλά κι ένα mini site ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να ενημερωθεί για να επιλέξει και να φοράει το τέλειο σουτιέν για εκείνη.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

 n

n

n 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice