Καλά Χριστούγεννα με μοναδικά Tezenis δώρα

Τα Χριστούγεννα θέλουν χουχουλιάρικα ρούχα για το σπίτι, κόκκινο χρώμα για την παράδοση και πολύ λάμψη για τις εορταστικές εξόδους. Και η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία: Tezenis Christmas collection!

Η Tezenis που πάντα εστιάζει στις τελευταίες τάσεις, αφιερώνει στην περίοδο των εορτών κομμάτια με χιούμορ και fun. Σλιπ, μπαλκονέ σουτιέν με δαντέλα ή κεντημένα μοτίβα με εφέ glitter και bralettes σε εντυπωσιακό, εορταστικό, κόκκινο χρώμα. Must-have για τις party μέρες και νύχτες που πλησιάζουν – ιδανικά να φορεθούν κάτω από tops και πουκάμισα.

Το έτερον ήμισυ του κόκκινου είναι ως γνωστόν το μαύρο. Αν θες να δώσεις λάμψη στη νύχτα στην tezenis christmas collection θα βρεις διαφανή εσώρουχα και body με lurex λεπτομέρειες που συνδυάζονται τέλεια με σορτς ή μίνι φούστα για ένα νεανικό, cool look την Πρωτοχρονιά!

Πάνω απ' όλα όμως σημασία έχει να το διασκεδάζουμε! Σε αυτή την περίπτωση διαλέγουμε outfits με πουά, τούλι, τεράστιους φιόγκους από σατέν και fun διακοσμητικά σε χριστουγεννιάτικο ύφος.

Η διάθεσή μας αλλάζει και στο σπίτι τις ημέρες των εορτών με μαλακές furry πιτζάμες, ανδρικές μπλούζες με χιουμοριστικά σλόγκαν και cartoon-style prints και παιδικά t-shirts και πουλόβερ με μονόκερους και αρκουδάκια.

Μπες στο Instagram, ακολούθησε το hashtag #tezenisxmas και εμπνεύσου!