Celia Kritharioti, μια Ελληνίδα στο Paris Fashion Week

Η νέα της συλλογή «Έρως και Ψυχή» μάγεψε fashionistas και μη

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τα fashion show μερικούς από τους διασημότερους και πιο αγαπημένους οίκους μόδας. Ανάμεσά τους και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία παρουσίασε τη νέα της συλλογή για το καλοκαίρι 2018 στην κατάμεστη αίθουσα Salon Vendôme του Ritz Paris στην πρώτη ημέρα του Paris Fashion Week Haute Couture μαγνητίζοντας τα βλέμματα. 

img_7488.jpg

img_7451.jpg

img_8022.jpg

Celia Kritharioti SS18 Collection "Psyché", Paris Show featuring Lais Ribeiro

Ο τίτλος της επίδειξης ήταν «Έρως και Ψυχή», μια ιστορία αγάπης βγαλμένη από την ελληνική μυθολογία. State of the art χειροποίητες thigh high boots, κεντημένα στο χέρι little dresses που αγκαλιάζουν τη γυναικεία φιγούρα, αέρινες νύμφες με cocktail φορέματα και couture ankle boots με ημιπολύτιμους λίθους. Παραμυθένιες φιγούρες με τονισμένη μέση και γλυπτά μπούστα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ η συλλογή ολοκληρώνεται με τα βραδινά  φορέματα, όπου πρωταγωνιστούν οι γεωμετρικοί όγκοι και οι αρχαιοελληνικές πτυχώσεις.

img_7448.jpg

img_7444.jpg

img_7755.jpg

img_7756.jpg

img_7757.jpg

img_7769.jpg

img_7768.jpg

img_7766.jpg


Hair: Brendan O’ Sullivan με προϊόντα British Hair
Make up: οι make up της MAC με προϊόντα MAC
Shoes: ο Tsakiris Mallas προσέφερε τις thigh high και τα ankle boots που αποτέλεσαν τον καμβά για τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice