Δείτε εδώ το μικρού μήκους φιλμ “Yo! My Saint”

Μία ταινία που μπλέκει τη μόδα του Kenzo με την εικόνα και τη μουσική του Michael Kiwanuka και της Karen O

Ο οίκος μόδας Kenzo είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και του design για την παρουσίαση συλλογών, όπως όταν ο David Lynch μίξαρε τη μουσική για ένα σόου μόδας της εταιρείας.

Η νέα συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι του ’18 είναι γεμάτη χρώμα και φως και για την προώθησή της δημιουργήθηκε ένα φιλμ μικρού μήκους που συνδυάζει την κινηματογραφική αίσθηση με τη μόδα και τη μουσική.

Το “Yo! My Saint” που παρουσιάζει τη σχέση ανάμεσα σε έναν φωτογράφο και το μοντέλο του, διαρκεί 9 λεπτά και τη σκηνοθεσία του υπογράφει η Ana Lily Amirpour, ενώ τη μουσική η φοβερή και τρομερή, Νοτιο-Κορεάτισα αμερικανίδα Karen O (αρχηγός των Yeah Yeah Yeahs) με φωνητικά από τον Michael Kiwanuka.

“Είναι ένα θαυμάσιο καλλιτεχνικό πρότζεκτ και μία συνομιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες,” λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Kenzo, Carol Lim. “Μία γυναίκα μουσικός και μία γυναίκα σκηνοθέτης. Έτσι ξεκινάει η ιδέα και προχωράει με έναν τρόπο που μας έχει ενθουσιάσει όλους.”
Η Κάρεν δηλώνει ότι οι μούσες που ενέπνευσαν το δημιουργικό και καλλιτεχνικό δίδυμο του οίκου, τον Humberto Leon και την Carol Lim ήταν ο καλλιτέχνης και το μοντέλο του κι αμέσως σκέφτηκε ένα Ασιατικό μελόδραμα. Μουσική ρομαντική και δραματική, μία Κορεάτική σαπουνόπερα που σε βάζει στον υπνωτικό της κόσμο.

Μπείτε στον κόσμο του “Yo! My Saint”

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice