Τα RADEL δίνουν ταυτότητα στο στιλ σου

Η Ράνια Ντέλια σχεδιάζει γεωμετρικά σκουλαρίκια από πλέξιγκλας και μαζί με την AV σας κάνουν δώρο ένα ζευγάρι

Ένας από τους κλασικούς κανόνες styling είναι ο εξής: Ένα και μόνο αξεσουάρ μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σου, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο διαχρονικό ή μίνιμαλ outfit, όπως για παράδειγμα το little black dress, ή ένα λευκό t – shirt με ένα τζιν. Τα σκουλαρίκια RADEL από πλέξιγκλας με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα που σχεδιάζει η Ράνια Ντέλια, εμπίπτουν σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Εμπνευσμένα από την κουλτούρα του δρόμου, αλλά και τη γεωμετρία, με έντονα χρώματα και σε πολλά μεγέθη είναι το αξεσουάρ που θα λατρέψεις και θα κάνεις προσωπικό σου signature.

RADEL

RADEL

Η Ράνια λάτρευε πάντα τα σκουλαρίκια, αλλά ποτέ δε μπορούσε να βρει αυτό που ψάχνει στην αγορά. Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της brand που μετρά μόλις 6 μήνες ζωής. «Επέλεξα το πλέξιγκλας γιατί είναι ένα υλικό ιδιαίτερο που δε το συναντάς συχνά. Είναι ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο τρόπο να τρυπηθεί και να κολληθεί και δεν μπορεί να ασχοληθεί εύκολα κάποιος αν δεν έχει κάνει σχετική έρευνα. Όλα τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Έπειτα τα βγάζω σε μακέτες τις οποίες στέλνω σε εργοστάσιο. Μέτα τα κομμάτια του πλέξιγκλας επιστρέφουν σε έμενα και τα επεξεργάζομαι έτσι ώστε να δημιουργήσω το σκουλαρίκι που επιθυμώ».

RADEL

RADEL

Τα σκουλαρίκια RADEL σύμφωνα με τη δημιουργό απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ, καθώς είναι κάτι που θα δώσει ταυτότητα ακόμα και στο πιο απλό outfit, αποθεώνοντάς το. Αυτή την περίοδο τρέχει η Cold Collection, ενώ παράλληλα η Ράνια ετοιμάζει πυρετωδώς την εαρίνη κολεξιόν. «Έχω ζωγραφίσει όλα τα σχέδια για την κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι ’18 και το μόνο που μένει είναι να υλοποιηθούν και να φωτογραφηθούν. Αυτό που μπορώ να αναφέρω για την ώρα είναι ότι θα έχουν άκρως καλοκαιρινό στιλ και το χρώμα κυριαρχεί».
RADEL

RADEL
Αποκτήστε το παραπάνω ζευγάρι σκουλαρίκια RADEL συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας

Για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι RADEL φτάνει να στείλεις ένα απλό inbox στη σελίδα του brand είτε στο Facebook, είτε στο Instagram. Κυρίως όμως, δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό της Athens Voice και των RADEL που χαρίζουν σε μία τυχερή αναγνώστρια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Για να τα διεκδικήσεις, στείλε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με τα στοιχεία σου(ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) γράφοντας «radel» στο θέμα, μέχρι τις 23/2, 11.00 π.μ. Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με email.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice