jenniferl.jpg
Tristan Fewings/Getty Images)
Fashion

Οι 3 τελευταίες εμφανίσεις της Jennifer Lawrence στο κόκκινο χαλί μας έχουν αφήσει άφωνους

Τα συγχαρητήριά μας στον στυλίστα της!

Η Jennifer Lawrence έχει πάψει να θεωρείται καινούριο αίμα στο Hollywood εδώ και χρόνια, καθώς με το ταλέντο, τη ζωηρή προσωπικότητα και το χιούμορ της έχει καταφέρει όχι μόνο να εδραιώσει το όνομά της στη βιομηχανία αλλά και να κερδίσει κάθε σημαντικό βραβείο που μπορεί να επιθυμεί ένας ηθοποιός και φυσικά το Όσκαρ. Αποφεύγουμε να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας πως είναι μόλις 26 χρονών, για να μην προκύψουν συγκρίσεις.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία η νεαρή Jennifer έχει εισπράξει πολλούς επαίνους κατά τη διάρκεια της καριέρας της είναι οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που χαρακτηρίζονται πάντοτε από κομψότητα αλλά και λάμψη, χωρίς να της στερούν τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί είναι το θρίλερ Red Sparrow που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο και ήδη μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εξαιτίας του αγωνιώδους και συνάμα αισθησιακού τρέιλερ.
Tips gia to kapelo mas

Ενώ η Jennifer Lawrence προωθεί την ταινία, η προσωπική της ομάδα φαίνεται να δουλεύει πυρετωδώς ώστε να δημιουργήσει σύνολα που ανυψώνουν το στυλ της και, ενώ διαφέρουν μεταξύ τους, όλα υπογραμμίζουν τη θηλυκότητά της με άριστο τρόπο. Ας δούμε!

Black velvet
jlaw3.jpg
(Photo by John Phillips/John Phillips/Getty Images)

jlaw2.jpg
(Photo by John Phillips/John Phillips/Getty Images)

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο του Λονδίνου, η Jennifer κατέφθασε στο ξενοδοχείο Corinthia στο κέντρο της πόλης για την συνέντευξη Τύπου και το photo call της καινούριας της ταινίας φορώντας αυτή την καταπληκτική βελούδινη τουαλέτα του οίκου Versace. Μαύρο χρώμα, μαύρα αξεσουάρ, χρυσές λεπτομέρειες και ίσως ένας φόρος τιμής στο «θρυλικό» Versace φόρεμα που έκανε την Elizabeth Hurley σούπερ σταρ το 1994.

All that glitters
jlaw1.jpg
(Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

jlaw4.jpg
(Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

Έλαμπε ολόκληρη στο κόκκινο χαλί της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του Red Sparrow, με τουαλέτα κατευθείαν από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Christian Dior Couture. Το look συμπληρώθηκε από τις ελεύθερες και μεγάλες μπούκλες στα μαλλιά της, εντυπωσιακό smokey eye και nude κραγιόν. Εξαιρετική.

Time's Up
jlaw6.jpg
(Photo by Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images)

jlaw5.jpg
(Photo by Tristan Fewings/Tristan Fewings/Getty Images)

Υποστηρίζοντας το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, η Jennifer στόλισε το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA φορώντας μία ακόμα τουαλέτα του οίκου Dior, εμπνευσμένη από το ανδρικό black tuxedo, την οποία συνδύασε με σμαραγδένια σκουλαρίκια. Για να δώσει ένα πιο έντονο στοιχείο στην εμφάνιση, η makeup artist Fulvia Farolfi διατήρησε το βάψιμο της ηθοποιού σε minimal τόνους, έτσι ώστε να σου τραβάνε την προσοχή τα κατακόκκινα χείλη της. Θυμίζει σε κανέναν άλλον λίγο Katniss Everdeen το συγκεκριμένο look;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice