Δες την πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Emma Stone ως το πρόσωπο του Louis Vuitton

Είναι επισήμως brand ambassador και έχει τη φωτογράφιση για να το αποδείξει

Πριν από μερικούς μήνες τα υψηλά στελέχη του οίκου Louis Vuitton ανακοίνωσαν επισήμως μέσω instagram τη συνεργασία τους με την οσκαρική ηθοποιό Emma Stone, η οποία θα αναλάμβανε καθήκοντα μούσας και ambassador για τις επόμενες συλλογές τους.

Louis Vuitton

Tα νέα της συνεργασίας αποκάλυψε πρώτο το περιοδικό Page Six και, σύμφωνα με τις πηγές τους, τα μεγάλα στελέχη της εταιρίας «κυνηγούσαν» την Emma για σχεδόν έναν χρόνο, όμως εκείνη ήταν διστακτική. Τελικά συμφώνησε να γίνει το επίσημο πρόσωπο του brand για τα επόμενα δύο χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Louis Vuitton

Για τους οπαδούς της ηθοποιού βέβαια αλλά και όσους παρακολουθούν τι συμβαίνει στον χώρο της μόδας, η αποκάλυψη ήταν άκρως αναμενόμενη, καθώς η ίδια τίμησε τον οίκο φορώντας ρούχα τους στα περισσότερα events με κόκκινο χαλί. Στα Όσκαρ, για παράδειγμα, εμφανίστηκε με ένα κοστούμι τους, ενώ στις φετινές Χρυσές Σφαίρες προτίμησε μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα υποστηρίζοντας το κίνημα Time's Up.

Louis Vuitton

Φυσικά έδωσε το παρών και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι όταν ο Louis Vuitton παρουσίασε τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2018.

Louis Vuitton

Η πρώτη φωτογράφιση μετά τη συμμαχία τους κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή την έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας Spirit of Travel. H Emma ποζάρει μπροστά από τον φακό του Craig McDean, ενώ φοράει πανέμορφα φλοράλ και αέρινα φορέματα σχεδιασμένα από τον creative director, Nicolas Ghesquière.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του οίκου, η Emma αντιπροσωπεύει την «ηρωίδα που τολμάει, που έχει αυτοπεποίθηση και που μονίμως έχει κάπου να πάει».

Louis Vuitton

Είναι η πρώτη φορά που η νεαρή ηθοποιός αναλαμβάνει καθήκοντα ambassador για μία επώνυμη μάρκα, παρόλο που έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του Calvin Klein και της εταιρίας ομορφιάς Revlon. Θα τη δούμε, λοιπόν, να φοράει αρκετές τουαλέτες Louis Vuitton στις επόμενες εμφανίσεις της, μπαίνοντας έτσι στη μακριά λίστα διάσημων γυναικών που ο οίκος έχει ξελογιάσει, όπως η Μichelle Williams, η Jennifer Connelly, η Selena Gomez και η Sophie Turner του Game of Thrones.