Crochelle: Τα ρούχα που ονειρεύεσαι

Θηλυκά, ρομαντικά κι αέρινα, σαν να έχουν βγει από παραμύθι

Όλα ξεκίνησαν 13 χρόνια πριν, όταν η Μαρία Τριανταφύλλου αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χειροποίητο πλεκτό ρούχο. Γεννημένη στην Ελλάδα, μεγαλωμένη στην Αφρική, κάτοικος Αθηνών τα τελευταία 24 χρόνια, σπούδασε σχέδιο μόδας και εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία στον τομέα της μόδας. Το 2005 λοιπόν, ήταν που έκανε το μεγάλο βήμα και δημιούργησε την Crochelle ως χειροποίητη ετικέτα πλεκτών με εξαιρετικές λεπτομέρειες και νοσταλγική αισθητική. 

av-img_3292-logo.jpg

img_1590-2-corrected.jpg

Η έμφαση στη λεπτομέρεια, οι ανεξάντλητες ιδέες της και η αγάπη της για ό,τι δημιουργεί, έκαναν γρήγορα το brand της γνωστό κι αγαπημένο στην Αθήνα -και όχι μόνο. Οι custom made παραγγελίες δεν άργησαν να έρθουν, όχι μόνο σε πλεκτά αλλά και σε άλλα ρούχα, ακόμα και... νυφικά!

inst-img_2941.jpg

img_4634-cor-insta.jpg

av-bride.jpg

Το ένα έφερε το άλλο, η έμφυτη ανάγκη της για πειραματισμό με συνθέσεις υλικών και τεχνικές κεντήματος συνάντησε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έτσι η Crochelle εξελίχθηκε σε ένα high-end label έτοιμων αλλά και custom made ενδυμάτων και νυφικών.

inst-img_2959.jpg

frill.jpg

dusties.jpg

Στο ατελιέ της Μαρίας θα βρεις τα φορέματα των ονείρων σου. Θηλυκά, ρομαντικά κι αέρινα, σαν να έχουν βγει από παραμύθι. Είτε για τις κοινωνικές σου εκδηλώσεις, είτε για ένα all time classic κομμάτι που θα μείνει στην ντουλάπα σου για χρόνια, ένα ραντεβού μαζί της θα σε πείσει ότι είσαι στο σωστό μέρος. Μόνο κοίτα να το κλείσεις νωρίς, αφού κάθε κομμάτι ράβεται στα μέτρα σου, με αρκετές χειροποίητες λεπτομέρειες και αναλόγως το σχέδιο ή και την εποχή μπορεί να χρειαστεί από 2 εβδομάδες έως 1,5 μήνα για να ετοιμαστεί.

av-4.jpg

correcte.jpg
 

inst-cr-br-bright.jpg

Στο site της www.crochelle.gr μπορείς να δεις μερικά δείγματα της δουλειάς της, ενώ στο ατελιέ της κρύβεται και η νέα της παραμυθένια καλοκαιρινή συλλογή «Aurai: The Nymphs of the Breeze».

insta-white-dr-cropped.jpg

av-w.jpg

av-sirocco-.jpg

c15b.jpg

Αρτεμισίου 10, Κεραμεικός, 210 6812524, www.crochelle.gr, fb: Crochelle, Insta: __crochelle__

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice