Τελικά φεύγει η «Σιδηρά κυρία της μόδας» Άννα Γουίντουρ από το αμερικανικό Vogue;
EPA/NEIL HALL

Τελικά φεύγει η «Σιδηρά κυρία της μόδας» Άννα Γουίντουρ από το αμερικανικό Vogue;

Θα είναι τον Σεπτέμβριο το τελευταίο τεύχος της ως επικεφαλής;
  • A-
  • A+

Το τελευταίο διάστημα το ζήτημα μονοπωλεί τις συζητήσεις στη βιομηχανία της μόδας. «Είναι αλήθεια;» αναρωτιούνται όλοι. Τις φήμες φούντωσε ακόμα περισσότερο ρεπορτάζ της New York Post την περασμένη εβδομάδα που υποστήριζε ότι η «βασιλεία» της Αν Γουίντουρ, της γυναίκας που είναι εκδότρια της αμερικανικής Vogue από το 1988 και καλλιτεχνική διευθύντρια της εκδοτικής Condé Nast από το 2013 φτάνει στο τέλος της.

Ο συντάκτης του άρθρου, που επικαλέστηκε ανώνυμες πηγές, έγραψε ότι η «Σιδηρά Κυρία της Μόδας», θα φύγει το καλοκαίρι, αφού ολοκληρώσει το τεύχος του Σεπτεμβρίου που είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς και το οποίο η ίδια καθιέρωσε ως τη ναυαρχίδα των τευχών, όταν συμφώνησε να αφήσει τον κινηματογραφιστή R. J. Cutler να βιντεοσκοπήσει τη δημιουργία του.

Οι φήμες ήταν διάχυτες στον κόσμο της μόδας εδώ και πολλούς μήνες. Μέχρι το ρεπορτάζ της NYP όμως κανείς δεν είχε τολμήσει να αποτυπώσει στο χαρτί τις φήμες. Ήταν και είναι πολύ δύσκολο για όλους στη συγκεκριμένη βιομηχανία να το φανταστούν γιατί η Γουίντουρ διαμορφώνει την εμπειρία της μόδας εδώ και δεκαετίες.

Πάντως, από την εκδοτική εταιρεία η αποχώρηση της Γουίντουρ, για την ώρα τουλάχιστον, διαψεύδεται κατηγορηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Virgil Abloh, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, πέθανε στα 41 του χρόνια
Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh στα 41 του χρόνια
Back to top