Κάνε unbox στο καλοκαίρι με μαγιό Calzedonia

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ονειρεύεσαι ήλιο και παραλίες

Φάγαμε (πολύ), ήπιαμε (πιο πολύ), είπαμε και τις ευχές μας, πάει και το Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι ένα τριημεράκι του Αγίου Πνεύματος μας έμεινε και φύγαμε για καλοκαίρι. Ήλιος, παραλίες, μυρωδιά αντιηλιακού, ήχος κύματος, φωνές και γέλια, μαύρισμα, βουτιές και ηλιοβασιλέματα, όλα αυτά τα όμορφα που ζούμε κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Τι καλύτερο λοιπόν να χαζεύεις μαγιό όσο σκέφτεσαι πού θα περάσεις φέτος τις διακοπές σου;

Τετάρτη πρωί, πάνω που προσπαθούμε να επανέλθουμε στη ρουτίνα του γραφείου, η Calzedonia μας βουτάει, μας βάζει σε ένα αεροπλάνο και μας στέλνει πακέτο στα κεντρικά του brand στη Βερόνα να χαζέψουμε καλλίγραμμα μοντέλα και πολύχρωμα μαγιό. Γιεεεεεες!

Η πασαρέλα έχει στηθεί και στο κέντρο βρίσκεται ένα τεράστιο κουτί που μαντεύουμε ότι κρύβει ό,τι πιο hot θα κυκλοφορήσει στις παραλίες φέτος. Τα φώτα χαμηλώνουν, η μουσική πλημμυρίζει την αίθουσα και με τις πρώτες εμφανίσεις το instagram παίρνει φωτιά!

Κίνηση, χορός, στιλ, special effects και ζωηρά χρώματα μας έβαλαν σε καλοκαιρινό mood. Κάθε στιγμή του show ήταν ινσταγκραμική. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους ιταλούς, διεθνείς celebrities και social media influencers, το show της Calzedonia έκανε unbox στο καλοκαίρι.

Πολύχρωμα floral μοτίβα με μικρά εξωτικά ζωάκια με aloha vibes παραπέμπουν στην Καραϊβική. Λαμπερά μονόχρωμα μαγιό, βολάν, κοψίματα εμνευσμένα από τα 80s και για πρώτη φορά βελούδο σε μοδάτα σχέδια και επιλεγμένα χρώματα για stylish εμφανίσεις. Το show ήταν η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιαστεί και η πρώτη beachwear Special Edition συλλογή που περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα, τα οποία μπορούν να φορεθούν και ως outerwear, για glam και stylish outfits.

Glow Power

Juicy Explosion

Summer Stripes

Timeless White

Special Edition

Εμείς διαλέξαμε ήδη τα αγαπημένα μας και βγάζουμε νοητές selfie. Εσύ; Ανακάλυψέ τα όλα στο gr.calzedonia.com