Χάρης Φαρσαράκης
Φωτογραφία: Χάρης Φαρσαράκης

Τα νέα T - shirt HARD κάνουν ένα δυνατό statement για τον έρωτα και το φύλο

Η νέα σειρά του fashion project του Γιώργου Μεσημέρη τιτλοφορείται Erotica
  • A-
  • A+

Μας αρέσουν πολύ τα fashion brands και projects που μέσα από τη μόδα και την έννοια του στιλ κάνουν παράλληλα και πολύ δυνατές δηλώσεις. Ένα από αυτά είναι και το projcet του Γιώργου Μεσημέρη Hard Clo. Λευκά T – shirts, φορεμένα από αγόρια και κορίτσια, με τυπωμένες πάνω τους αγγλικές λέξεις γραμμένες με κυριλλικό αλφάβητο. Έτσι μας συστήθηκε το HARD το οποίο επιστρέφει με τη νέα σειρά για τη σεζόν SS' 18 με ένα νέο concept. 

Χάρης Φαρσαράκης
Φωτογραφία: Χάρης Φαρσαράκης

 

Η σειρά ЭРОТИСА / Erotica βασίζεται στη θεματική «Ο έρωτας δεν έχει φύλο». «Οι νέες ενοιες που την αντιπροσωπεύουν είναι το φύλο, ο έρωτας, ο οργασμος και οι εραστές. Μία νέα εποχή, μία νέα εμπειρία, ένα καινούριο ταξίδι που σηματοδοτείται από τρεις πρωταγονιστες. Οι τρεις χαρακτήρες αναζητούν τον εαυτό τους μέσα σε ένα υπερηχητικό αεροπλάνο, κόντρα στη φορά της Γης, κυνηγώντας ένα συνεχές ηλιοβασίλεμα», αναφέρει ο δημιουργός Γιώργος Μεσημέρης. 

Χάρης Φαρσαράκης
Φωτογραφία: Χάρης Φαρσαράκης

Πρόκειται για την τρίτη σειρά του HARD και αναμένεται να κατακλύσει τους ζεστούς αθηναϊκούς δρόμους αυτό το καλοκαίρι. Δείτε περισσότερα για τη νέα σειρά εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μπέλα Χαντίντ είναι η νέα μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ
Η Μπέλα Χαντίντ είναι η νέα μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ
Back to top