5 trends στα μαγιό για φέτος

Ρίξε μία ματιά πριν βγεις για τα καλοκαιρινά σου ψώνια

Οι θερμοκρασίες δείχνουν να ανεβαίνουν για τα καλά και αν ο καιρός δεν αποφασίσει να μας χαλάσει τα σχέδια τελευταία στιγμή και πάλι με νεροποντές και άλλα τέτοια εξωφρενικά, η εποχή του μπάνιου στην θάλασσα καταφθάνει! Σε περίπτωση που τα μαγιό που βρίσκονται θαμμένα στην άκρη του συρταριού σου έχουν παραφορεθεί και αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι μία αλλαγή, σου έχουμε μερικές ιδέες και trends, έτσι ώστε οι αγορές σου να είναι ικανοποιητικές και ακριβώς μέσα στην μόδα.

Συνδύασε τα παρακάτω σχέδια με ένα ωραίο καπέλο και μία γρανίτα φράουλα.

1. Χρώματα παστέλ
suitfinal1.jpg

Απαλά και θηλυκά χρώματα όπως το (baby) γαλάζιο και το (baby) ροζ θα είναι πολύ δημοφιλή και φέτος. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο κυρίως εαν μαυρίζεις εύκολα, καθώς η αντίθεση με το μελαμψό χρώμα του δέρματος θα είναι εντυπωσιακή. Αν πάλι είσαι στην ομάδα των λευκών φαντασμάτων που παραμένουν λευκά ανεξαρτήτως εποχής, αυτή ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

2. Πουά

suitfinal2.jpg

Βλέπουμε παντού πούλιες! Eίτε μικροσκοπικές είτε supersize για μία πιο θεαματική εμφάνιση. Αυτό το look θα σου δώσει έναν αέρα vintage και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να φύγει από την μόδα γιατί είναι διαχρονικό. Ρώτα την γιαγιά σου τι μαγιό φορούσε στα νιάτα της, πουά θα σου πει.

3. One Shoulder
suitfinal3.jpg

Ένας ώμος έξω, ένας μέσα γιατί δεν θέλουμε να δεσμευόμαστε. Το συγκεκριμένο στιλ έχει ήδη φορεθεί από αρκετές διάσημες προσωπικότητες και φαίνεται να το προτιμούν και γνωστοί σχεδιαστές για τις καλοκαιρινές συλλογές τους.

4. Μίνιμαλ

suitfinal4.jpg

Απλό, διακριτικό, ασφαλές και ξεκάθαρο.

5. Κερασάκια παντού

suitfinal5.jpg

Το πουά δεν είναι το μόνο vintage στιλ που ζει την στιγμή του φέτος το καλοκαίρι! Θα βρεις μαγιό με prints με κερασάκια σχεδόν σε όλους τους καταλόγους από γνωστές μάρκες και η συμβουλή μας είναι να δοκιμάσεις τουλάχιστον ένα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice