gettyimages-markle_new1.jpg
© Chris Jackson/ Chris Jackson/ Getty Images / Ideal Images
Fashion

Μέγκαν Μαρκλ: Μπήκε στη λίστα με τις 25 πιο επιδραστικές γυναίκες της Βρετανίας (εικόνες)

Η Αμερικανίδα Δούκισσα εκτόπισε την πιο διάσημη Βρετανή και συγγενή της πλέον

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι νέες ηγέτιδες της Vogue δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Ο νεοαφιχθείς αρχισυντάκτης της Vogue, Έντουαρτ Ένινφουλ, συμπεριέλαβε πολλά νέα και φρέσκα πρόσωπα στη λίστα με τις πιο επιδραστικές γυναίκες της Βρετανίας. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να συμπεριλάβει και μια Αμερικανίδα που φυσικά δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.  

Ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue θέλησε να ξεφορτωθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «τα posh girls» (σ.σ. τις ψηλομύτες). Εν αντιθέσει η 25άδα απαρτίζεται από «ένα απίστευτο καστ από ηγέτιδες που καθορίζουν τον τρόπο που ζούμε σήμερα».

18776931.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Οι ηλικίες κυμαίνονται από 22 έως 73 ετών και προέρχονται από τον κόσμο της πολιτικής, της τέχνης, της μόδας, των ΜΜΕ αλλά και του αθλητισμού.

Introducing the #Vogue25, an extraordinary cast of leaders defining – and redefining – the way we live now. See the full list at our link in bio. Portraits by @davidburtonstudio, styling by @juliabrenard.

Στη λίστα μαζί με την 36χρονη Μαρκλ συναντάμε τη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα μακΚάρτνεϊ που επιμελήθηκε το φόρεμα του δείπνου για τη νύφη του Ουίνδσορ. Η Vogue ξεχώρισε επίσης, την 22χρονη τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία ερμηνεύει την επιτυχία «New Rules» και θεωρείται σύμφωνα με το περιοδικό «ύμνος στη γυναικεία ενδυνάμωση».

18806998.jpg
© EPA/NEIL HALL


Άλλες γνωστές γυναίκες της Vogue είναι: η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η ηθοποιός Λετίσια Ράιτ  του «Black Panther», η ανοιχτά γκέι βουλευτής της Σκωτίας Ρουθ Ντέιβιντσον, η Σκωτσέζα βουλευτής των Συντηρητικών και η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ Αλαμουντίν.

19535312.jpg
© EPA/TOBY MELVILLE


Η μεγάλη έκπληξη της Vogue είναι ότι η Μέγκαν εκτόπισε από την 25άδα τη γυναίκα σύμβολο της χώρας και προσφάτως συγγενή της εξ αγχιστείας: τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας. 

19410247.jpg
© EPA/STRINGER

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice