H καινούρια καμπάνια του Gucci είναι κότα

Ο Ηarry Styles στα πούπουλα

Ο Βρετανός μουσικός και ηθοποιός (και ιδιαίτερη αδυναμία) Harry Styles είναι το πρόσωπο της φθινοπωρινής καμπάνιας του Gucci για το 2018 και η φωτογράφιση έγινε στα πούπουλα. 

Με οδηγίες από τον creative director Alessandro Michele και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Glen Luchford, το editorial του πασίγνωστου οίκου συνέβη σε ένα μικρό μαγαζί fish and chips του Λονδίνου, με τον Harry να δίνει την παραγγελία του και δίπλα να φέρνουν βόλτες μερικά κοτόπουλα και ένας σκύλος.

Μην αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει, είναι υψηλή ραπτική επομένως είναι αυτομάτως cool.  

Ο Harry αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό το ανεπίσημο poster child του Gucci, καθώς προτιμάει τα περίτεχνα και glam κοστούμια τους για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί αλλά και πάνω στην σκηνή. Εδώ τον βλέπουμε να φοράει την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου με περηφάνια και το κατάλληλο ύφος (το έχει πάντως το blue steel), κάνοντας έτσι το φλερτ ανάμεσά τους γνωστό και στο ευρύ κοινό.

Αν οι φωτογραφίες δεν είναι αρκετές, υπάρχει και βίντεο που ίσως σου προξενήσει ακόμα περισσότερες απορίες ή σου ανοίξει την όρεξη για κάτι τηγανιτό.