yv.jpg
©TWITTER
Fashion

Γουέστερν, Ραμόνς και Τζόνι Κας στο ντεφιλέ του Ιβ Σεν Λοράν (εικόνα)

Τι προτείνει για το καλοκαίρι 2019

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ο κορυφαίος οίκος Ιβ Σεν Λοράν έδωσε το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας στη Νέα Υόρκη ένα γουέστερν ντεφιλέ, που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι άνδρες το επόμενο καλοκαίρι.

Η συλλογή άνοιξη -καλοκαίρι 2019 έχει ροκ αίσθηση και φέρει την υπογραφή του Βέλγου σχεδιαστή Άντονι Βακαρέλο, ο οποίος αποφάσισε να παρουσιάσει τις δημιουργίες του, υπό τις μελωδίες των  Ραμόνς, Ίγκι Ποπ και Τζόνι Κας, συνεχίζοντας την τακτική του πρωτεργάτη Εντί Σλιμάν.

Ο οίκος YSL ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη όπου δεν είχε παρουσιάσει ποτέ ντεφιλέ του και έστησε μάλιστα την πασαρέλα του προς την μεριά του Νιού Τζέρσι, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Άγαλμα της Ελευθερίας και με φόντο τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Παρά το γεγονός ότι ο Βακαρελό επέλεξε να διαχωρίσει τις κολεξιόν και να παρουσιάσει μόνο την αντρική, αυτό δεν εμπόδισε αρκετές γυναίκες να ανεβούν στην πασαρέλα, όπως η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ. Κορίτσια και αγόρια παρουσίασαν παντελόνια σε λιτή γραμμή, συνήθως μαύρα και σε στιλ «skinny» και δερμάτινες καουμπόικες μπότες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice