Το πρώτο pop up store της Zeus+Δione μπαίνει σε καΐκι και ταξιδεύει σε Ύδρα και Σπέτσες

Το πρώτο pop up store της Zeus+Δione μπαίνει σε καΐκι και ταξιδεύει σε Ύδρα και Σπέτσες

Γι' αυτούς που θέλουν να δουν από κοντά την καλοκαιρινή συλλογή της ελληνικής φίρμας
  • A-
  • A+

Αυτά που ονομάζουμε pop up stores συνήθως εμφανίζονται ως δια μαγείας στα πιο απίθανα μέρη για μερικές ώρες ή ημέρες και μετά, πάλι ως δια μαγείας, εξαφανίζονται. Αλλά η ιδέα της Zeus+Δione να βρει ένα παραδοσιακό καΐκι, απ' αυτά που αρμενίζουν τις ελληνικές θάλασσες και πάνω του να απλώσει τα ρούχα και αξεσουάρ της και να δημιουργήσει το πρώτο «εν κινήσει» pop up store είναι όντως πρωτότυπη.

Πράγματι την Δευτέρα 18/6 και Τρίτη 19/6 κάτω από τον χρυσό ήλιο και το σκηνικό της μικροσκοπικής Ύδρας το παραδοσιακό καΐκι της Zeus +Δione θα αράξει στο λιμανάκι της για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (20-24/6) προκειμένου να δουν όλοι όσοι θα βρεθούν εκεί τις αέρινες καλοκαιρινές δημιουργίες της φίρμας. 

Δύο παραδόσεις, μια από μετάξι και μια από ξύλο, συναντώνται στον καρνάγιο του σύγχρονου, του σημερινού. Εκεί που το κύμα γδέρνει τα βράχια, υπό το βάρος της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Από τη μία μεταξωτά υφάσματα από το Σουφλί, ρούχα με ιδιαίτερη ταυτότητα, που κουβαλούν το άρωμα του ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης κι από την άλλη ένα σκαρί, που δεξιοτέχνες μάστορες έχουν φτιάξει, θα φορτωθεί καφτάνια, φορέματα, πουκαμίσες, φούστες, παντελόνια, κοφίνια, σανδάλια, κοσμήματα και φυσικά μαγιό για να δώσει στην ευκαιρία σε όλους όσοι βρίσκονται σ' αυτά τα νησιά να θαυμάσουν και γιατί όχι να αγοράσουν κάτι από τις αέρινες δημιουργίες της Zeus+Δione. 

Το καΐκι pop up store θα μείνει 2 ημέρες στην Ύδρα, από 18 έως 19 Ιουνίου και από 20 έως 24 Ιουνίου θα αράξει στις Σπέτσες. Ψάξτε το και ανεβείτε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεφορτωθείτε ό,τι δεν είναι πια στη μόδα
Ξεφορτωθείτε ό,τι δεν είναι πια στη μόδα
Back to top