Μπαζάρ του Βασίλη Ζούλια από 50 ευρώ

Άρχισε το καλοκαιρινό μπαζάρ «Summer Clearance» του γνωστού σχεδιαστή με απίστευτες τιμές μέχρι τέλος Ιουνίου. Προλαβαίνεις!

Χτες το βράδυ είχα μπει στο fb του Βασίλη Ζούλια και διάβαζα το παράπονό του σχετικά με τα μυθικά μαγαζιά και στέκια της Αθήνας που δεν υπάρχουν πια. Το μεταφέρω, όπως ακριβώς το έχει γράψει στον τοίχο του:

«Καταστροφές των ελλήνων...
1. Ξενοδοχείον Ακταίον στο Ν. Φάληρο
2. HILTON... χωρίς λόγια...
3. Καφέ Αίγλη Ζάππειον
4. Καφέ Ορφανίδης... έγινε Καίσαρης...
5. ΖΟΝΑΡΣ... αν και ο αγαπημένος Χρύσανθος έκανε ό,τι μπορούσε... η καταστροφή είχε επέλθει...
6. Ελληνικόν... Πλατ. Κολωνακίου
7. Σινέ Άττικον και Αππόλων...
8. Καφέ Νέον Ομόνοια...
9. Πλατεία Ομόνοιας
και εκατοντάδες άλλα μέρη που, αν είχαν μείνει ανέπαφα όπως σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, η Αθήνα μας θα ήταν μια τελείως διαφορετική πόλη...»

Κι εκεί που σκεφτόμουν πόσο πολύ συμφωνώ μαζί του και πόσο δίκιο έχει και πόσο πολύ Ζούλιας είναι αυτό το παράπονο που εκφράζει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο Βασίλης:

«Δεν μου έχεις πει να σε ειδοποιώ, όταν κάνω μπαζάρ; Ε, λοιπόν, άρχισε σήμερα!» μου λέει στην άλλη άκρη της γραμμής και συνεχίζεται κάπως έτσι ο διάλογος:

-Και γιατί, χριστιανέ μου, μου το λες τη τελευταία στιγμή; Δεν σου έχω πει να με ειδοποιείς μερικές μέρες πριν;

-Μα, τώρα το αποφάσισα...

- Ε, τότε, κατέβα τώρα στο υπόγειο να μου τραβήξεις μερικές φωτογραφίες από τα προς πώληση προϊόντα μέχρι να το γράψω και το δημοσιεύουμε.

Έτσι κι έγινε… σας ορκίζομαι, όπως ακριβώς σας τα γράφω.

img_0622.jpg
img_0620.jpg

Είναι το τρίτο κατά σειρά μπαζάρ που διοργανώνει ο Βασίλης και συνήθως σκίζει γιατί βάζει τα υπέροχα προιόντα του (ρούχα και αξεσουάρ) σε κάτι τιμές που σε ζαλίζουν με τη χαμηλό προφίλ τους! Θέλω να πω πως τέτοιες τιμές δεν βρίσκεις πια ούτε στα μαγαζιά με μεταχειρισμένα. Παπούτσια από 50 ευρώ; Τσάντες και φορέματα από 100 ευρώ με ταβάνι τα 350 ευρώ;

Αν έχεις δει από κοντά τα προϊόντα που σχεδιάζει ο Βασίλης Ζούλιας, τις λεπτομέρειές τους, τις ραφές, τα φινιρίσματα, τα μεταξωτά υφάσματα πρώτης ποιότητας που χρησιμοποιεί, τότε ίσως καταλάβεις πόσο ευκαιριάρα είναι αυτά τα μπαζάρ που διοργανώνει.

img_0621.jpg
img_0624.jpg

Στο φετινό καλοκαιρινό μπαζάρ θα βρεις παπούτσια από 50 έως 100 ευρώ, φορέματα από 100 έως 300 ευρώ, τσάντες από 100 ευρώ και τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου που αρχίζουν από 50 ευρώ.

pan-14185.jpg
img_0616.jpg
img_0617.jpg

Τα αντικείμενα του μπαζάρ εκτίθονται στις προθήκες του υπογείου στο ωραίο κατάστημα του Ζούλια επί της Ακαδημίας.
Θα διαρκέσει 10 μέρες, οπότε βιαστείτε για να βρείτε όλα τα μεγέθη και νούμερα που σας ενδιαφέρουν.

img_0625.jpg

Το Bazaar θα είναι ανοιχτό ώρες καταστημάτων από την Πέμπτη 21/6 μέχρι και το Σάββατο 30/6.


Vassilis Zoulias, Ακαδημίας 4, 2107225613
(απέναντι από το θέατρο Τζένη Καρέζη)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice