Βρήκα τα πιο stylish γυαλιά ηλίου σε συγκλονιστική τιμή

Τάξε μου και θα σου πω τα πάντα για το Lookshop

Έχω φετίχ με τα γυαλιά ηλίου, το ομολογώ. Έχω ήδη περισσότερα ζευγάρια γυαλιών απ' όσα παπουτσιών αλλά δεν πτοούμαι, συνεχίζω να ψάχνω τα πιο stylish σχέδια για να εμπλουτίσω τη συλλογή μου και... τις φωτογραφίες μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι blogger για να μου τα στέλνουν δώρο ούτε και γόνος πλουσίας οικογένειας για να μην με νοιάζει το οικονομικό. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ναι μεν θα ψωνίσω αλλά θα κάνω μια πολύ καλή έρευνα αγοράς για να βρω τα καλύτερα. Μου αρέσουν οι εκπτώσεις στην τιμή αλλά όχι στην ποιότητα οπότε δεν βρίσκω πάντα κάτι που να με ενθουσιάζει. Μέχρι τη στιγμή που μπήκα στο lookshop.gr φίλη!

img_6855a.jpg

Το Look Shop δεν είναι απλά ένα eshop οπτικών ειδών. Είναι το πρώτο online outlet στο οποίο θα βρεις πάνω από 1000 σχέδια επώνυμων γνήσιων γυαλιών ηλίου σε τιμές που θα τρίβεις τα μάτια σου. Για κάθε σχέδιο που κοίταγα, έψαχνα ξανά και ξανά και δεν κατάφερα να το βρω σε καλύτερη τιμή απ' ότι στο Look Shop. Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, unisex, για όλα τα γούστα με εκπτώσεις από -40% έως και -75%. Α, και μεγάλη ποικιλία σε vintage σχέδια που είναι τα αγαπημένα μου. Πόσο τέλειο;

img_6725.jpg

Φυσικά, εκτός από τις μεγαλύτερες εταιρείες γυαλιών ηλίου, στο lookshop.gr βρήκα και φοβερά αξεσουάρ, όπως αλυσίδες γυαλιών (τελευταία λέξη της μόδας, να τα λέμε κι αυτά) και croakies, φάνκι θήκες φακών επαφής βατραχάκια, ακόμα και μάσκες καταδύσεων για τις καλοκαιρινές μου βουτιές. Αν φοράς φακούς επαφής, ρίξε κι εκεί τη ματιά σου αφού δε θα βρεις πιο οικονομικούς στην αγορά.

shutterstock_522198199.jpg

-s-da-a-ta-a-u-.jpg

suiters-croakies-ziggy.jpg

-s-u-2.jpg

Πάντως, αν δεν ξέρεις ποιος τύπος γυαλιών ηλίου σου ταιριάζει και θέλεις να τα δοκιμάσεις, μπορείς να επισκεφτείς το showroom τους στην Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς Πεσματζόγλου. Εγώ πέρασα και από εκεί (!!!) και η έμπειρη ομάδα του Look Shop με εξυπηρέτησε με το πιο πλατύ χαμόγελο. Ασυζητητί το νέο αγαπημένο μου spot στην Αθήνα!

img_7096a.jpg

Δες όλα τα σχέδια στο lookshop.gr, στη σελίδα τους στο fb: LookShop και το Insta: lookshop.gr

Look Shop: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), 2130454922

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice