Μπραντ Πιτ, Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Ναόμι Κάμπελ και άλλοι φωτογραφίζονται για τα 10 χρόνια του LOVE

Δείτε τα επετειακά εξώφυλλα του περιοδικού μόδας για τα γενέθλιά του

Το εξαμηνιαίο περιοδικό μόδας LOVE κλείνει 10 χρόνια κυκλοφορίας και αποφασίζει να το γιορτάσει όχι με ένα, αλλά με εννέα διαφορετικά εξώφυλλα. Αντίστοιχα, για τα εξώφυλλα αυτά φωτογραφήθηκαν εννέα διαφορετικοί διάσημοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής.

hadid_2.jpg

Το μοντέλο Gigi Hadid είναι μία από τους διάσημους που φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό, ενώ είναι η μόνη από τους εννέα, η οποία έχει δύο εξώφυλλα. Εντύπωση προκαλεί η αισθητική απόσταση μεταξύ των δύο εξωφύλλων, καθώς στο ένα βλέπουμε τη Hadid φυσική με μία απέριττη έκφραση να κοιτάει απλά προς τον φακό, ενώ στο άλλο φοράει μία αποκριάτικη μάσκα δαιμονισμένου κουνελιού και κρατάει ένα κουτάβι.

ditto.jpg

Σε ένα από τα εξώφυλλα συναντάμε και την Beth Ditto. Η τραγουδίστρια, η οποία είχε βρεθεί και στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του LOVE το 2009, 20 τεύχη πίσω, μίλησε στο περιοδικό για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της, αλλά και στον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια: «Όλα έχουν αλλάξει τόσο πολύ. Παντρεύτηκα, χώρισα, ο γάμος των ομοφυλόφιλων νομιμοποιήθηκε. Είχαμε μαύρο Πρόεδρο και τώρα έχουμε τον Donald Trump και το Brexit. Θεέ μου. Έχουν συμβεί τόσα πολλά. Πλέον είναι δύσκολο να ζεις σε αυτόν τον κόσμο αν έχεις καρδιά».

talea.jpg

Η Talea Lischetzki, το μοντέλο που φωτογραφήθηκε για το ένατο και τελευταίο εξώφυλλο επιλέχθηκε μέσω του Instagram. Το LOVE από την αρχή περίπου του έτους διοργάνωσε τον διαγωνισμό #LOVEME20 και κάλεσε γυναίκες από 18 έως 23 ετών από όλο τον κόσμο να ποστάρουν φωτογραφίες τους στο Instagram και να γράψουν για τον εαυτό τους μέσα σε 20 λέξεις.

aboah_-_campbell.jpg

Στην κριτική επιτροπή που επέλεξε την τελική νικήτρια βρίσκονταν μεταξύ άλλων το trans μοντέλο Ariel Nicholson και οι Adwoa Aboah και Naomi Campbell, με την τελευταία να είναι και εκείνη η οποία ανακοίνωσε στην Lischetzki ότι είναι η νικήτρια. Και τα τρία μοντέλα – μέλη της επιτροπής φωτογραφήθηκαν επίσης για τα επετειακά εξώφυλλα του LOVE.

@ithurman on the monumental movement happening in Hollywood at the moment, “I thought it was important to tell the truth about what happened to me. In a way just to ensure many of these other abused women were seen to be telling the truth. I wanted to val

Για τα 10 χρόνια του περιοδικού φωτογραφήθηκαν, επιπλέον, ο Brad Pitt, η Kendall Jenner και η Uma Thurman. Η τελευταία μάλιστα στη συνέντευξή της μιλάει για την στάση της απέναντι στο κίνημα #MeToo και την υποτίμηση που λαμβάνουν από πολλούς οι εξομολογήσεις των γυναικών που συμμετέχουν σε αυτό.

pitt.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice