meghan
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Fashion

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν προτιμά φορέματα της Βικτόρια Μπέκαμ

Η ίδια η δούκισσα είχε εξηγήσει τον λόγο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ως δούκισσα του Σάσεξ και μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί πλέον ένα από τα πρόσωπα που οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας θα ήθελαν να φορέσει έστω και ένα ρούχο τους.

Όπως φαίνεται όμως, μία από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες δεν θα έχει την τύχη να δει ποτέ τη δούκισσα ντυμένη με ρούχο της. Σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση του Harper's Bazaar, που ξέθαψε παλιότερη δήλωση της Μέγκαν Μαρκλ, πρόκειται για την Βικτόρια Μπέκαμ.

Ειδικότερα, το 2017, δηλαδή πριν τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποφεύγει τα φορέματα της Βρετανίδας σχεδιάστριας.

«Αυτό που αρχίζω να μαθαίνω είναι ότι, ακόμα και αν κάτι δείχνει καταπληκτικό στην κρεμάστρα, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίζει να δείχνει το ίδιο καταπληκτικό και πάνω μου», είχε πει η δούκισσα μιλώντας στο Glamour UK και συνέχισε: «Για παράδειγμα, μου αρέσουν τα φορέματα της Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά δεν έχω μακρύ κορμό για να στηρίξω αυτή τη σιλουέτα».

Οι δηλώσεις της πάντως φαίνεται πως δεν ενόχλησαν καθόλου την Βικτόρια Μπέκαμ καθώς μαζί με τον σύζυγό της έδωσαν το «παρών» στον βασιλικό γάμο. 

beckham.jpg
© EPA/LIONEL HAHN / POOL

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice