gigi-lead.jpg
W magazine
Fashion

Η Τζίτζι Χαντίντ μεταμορφώνεται στη Ντέμπι Χάρι για μία ροκ φωτογράφιση

One way or another

Όταν οι φωτογράφοι του περιοδικού W έριξαν την πρόταση να μεταμορφώσουν την Τζίτζι Χαντίντ στην θρυλική ροκ σταρ Ντέμπι Χάρι για τις ανάγκες του εξωφύλλου, το σούπερ μόντελ το είδε σαν εργασία.

«Πάντα μου άρεσε να μελετάω πως κάθε μοντέλο ποζάρει μπροστά στον φακό,» είπε η ίδια καθώς βρισκόταν μπροστά από ένα τεράστιο mood board με φωτογραφίες της Χάρι από την εποχή του 1970, όπου εκείνη και το συγκρότημά της βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας τους. «Πάντα είναι σημαντικό να φροντίζεις ώστε η φωτογραφία να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Μπορώ να κοιτάξω ένα πλάνο και να σκεφτώ που ταιριάζω εγώ μέσα σε αυτό, τί μπορώ να προσθέσω με την προσωπικότητά μου. Δεν θέλω να είμαι απλά άλλο ένα πρόσωπο πάνω σε μία σελίδα. Θέλω να βλέπουν μία καινούρια φωτογραφία μου και μία μέρα να την θυμούνται με τον ίδιο τρόπο που εγώ θυμάμαι αυτές τις φωτογραφίες της Ντέμπι Χάρι».

Για να μπει στο πετσί του ρόλου, η Τζίτζι είπε ένα προσωρινό αντίο στα καστανόξανθα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα πλατινέ λουκ, Blondie όνομα και πράγμα. Το μακιγιάζ της έχει προφανώς όλα τα κλασικά ροκ στοιχεία με βασικό το μαύρο eyeliner και ένα «άγριο» smoky eye ενώ τα ρούχα της προέρχονται από οίκους όπως Saint Laurent, Chanel και Isabel Marant.

gigi-1.jpg
W magazine

gigi-2.jpg
W magazine

gigi-4.jpg
W magazine

gigi-5.jpg
W magazine

gigi-7.jpg

gigi-8.jpg
W magazine

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice