Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά τους top έλληνες σχεδιαστές και τις συλλογές τους;

Ανακαλύψτε τι σημαίνει δημιουργικότητα, πάθος, επιμονή και έμπνευση

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τι σημαίνει δημιουργικότητα, πάθος, επιμονή και έμπνευση για μερικούς από τους top έλληνες σχεδιαστές, αν θέλετε να τους γνωρίσετε από κοντά και να ανακαλύψετε τις συλλογές τους, να είστε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking LIVE στο Κολωνάκι.

Έντεκα έλληνες σχεδιαστές θα συναντηθούν σε μια γιορτή γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά, αισιοδοξία και πολύ design! Η δημιουργός του Living Postcards, Ιλιάδα Κοθρά, θα παρουσιάσει 11 σχεδιαστές που αντιπροσωπεύουν την ελληνική δημιουργικότητα και εξηγούν πώς  με κίνητρο το ισχυρό πάθος έφτασαν μέχρι εδώ.

CHRISTINA SKOULOUDI
COOL PROJECTS
GO GREEK
GRACIOUS GREECE
HOMMER
PHEE
PLOOS
THE ROUND BUTTON
WAKS
WEDESIGN
ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟΝ

1.jpg

Οι μοναδικές συλλογές προϊόντων που έχουν παραχθεί στην Ελλάδα, θα πλαισιωθούν από μια σειρά συζητήσεων και οι σχεδιαστές – δημιουργοί θα μοιραστούν τις ιδέες, εμπειρίες και φιλοδοξίες τους μαζί μας. Μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε την ελληνική καινοτομία και να ανακαλύψουμε μια άγνωστη πλευρά της Ελλάδας ή ακόμη και του εαυτού μας.

Το κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking LIVE, με είδη design και διακόσμησης που πηγάζουν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και με κίνητρο το ισχυρό πάθος,  φιλοδοξεί από την αρχή της λειτουργίας του να προκαλέσει με δύο ερωτήματα στην βιτρίνα του: Feeling low? Feeling stressed? αλλά και με την απάντησή τους: Try Greek Philosophy!

_mg_9644a.jpg

Info: 11/12, SOPHIA Enjoy Thinking LIVE, Πινδάρου 15, Κολωνάκι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice